×

1,2,3 taques fora!

Temps de lectura 2 min.
1,2,3 taques fora!

10 Novembre 2014

    image  

Les taques a la cara preocupen!

Cada vegada més ens pregunteu i voleu saber què fer per treure-les, doncs aquí ho teniu, us ho expliquem!!

Ens centrarem en les taques del sol o de l'envelliment (moltes produïdes per l'exposició solar també...) que són les que podem tractar des de la farmàcia.

Aquestes taques amb constància, el producte despigmentant adequat i una bona protecció solar poden difuminar-se molt i fins i tot arribar a desaparèixer.  

Riutal diari contra les taques

Neteja i hidratació correctes, això farà que la nostra pell estigui en bon estat i més forta front a les agresions solars.

Exfoliació un cop a la setmana o cada 15 dies, eliminem les cèlules mortes que afavoreixen l'aparició de taques. Factor proteció solar, que l'incorporarem a la crema hidratant. Normalment les cremes hidratants porten un FPS del 15.

Crema despigmentant, crema encarregada d'aclarir les taques de la pell. Aquesta crema es posa sola i fins després d'una hora no hi aplicarem res més per no afectar les propietats de la crema despigmentant.

MOLT IMPORTANT el sol i els raigs solars inverteixen l'efecte d'aquestes cremes, per tant haurem d'aplicar un FPS més elevat.

No són aptes per embarassades i no es pot fer el tractament a l'estiu. A partir d'octubre-novembre és un bon moment per començar el tractament.  

Què us proposem?

El tractament despigmentant de la nostra marca pròpia, la marca de la FARMÀCIA MONTANÉ

image1

Aquest tractament està format per dos productes fantàstics, el Sèrum renovador Glicolac i el Gel despigmentant SPF 15

Sèrum Renovador Glicolac

és un gel fluid, de ràpida absorció, sense perfum ni colorants. Conté:

- Glicòlic Complex 10% que és una associació d'àcid glicòlic i àcid lactobiònic que tenen un efecte allisant i aporten lluminositat.

- Àcid Hialurónic que hidrata intensament. 

- Alantoïna que suavitza i protegeix.  

Aquest gel estimula el procés de renovació de la pell aportant lluminositat i suavitat cutània.

L'aplicarem a la nit.  

Gel despigmentant SPF 15

és un gel fluid, concentrat, sense perfums ni colorants. Conté:

Uva ursina que és una planta que s'utilitza per blanquejar la pell perquè inhibeix la producció de melanina

- Vitamina C que aporta lluminositat, prevé el fotoenvellimet cutàni per què neutralitza els radicals lliures i per tant és també antiarrugues.

Aquest gel despigmenta i aporta lluminositat.

L'aplicarem matí i nit, abans de la crema habitual. Aplicarem una mica més de quantitat de gel a la taca i farem un massatge sobre la taca a tractar i després l'aplicarem a tota la cara.

Passada la hora necessaria per no fer malbé els actius d'aquest gel aplicarem la crema habitual de tractament que fem servir. Finalment, al matí aplicarem la crema de FPS, tot i que aquest gel porta FPS15, si hem d'estar molt exposats al sol augmentarem l'índex de protecció.  

Amb aquest tractament i constància en aplicació veureu com les taques es van difuminant i poden arribar a desaparèixer.  

Categories
Preu