×

Història

Sóc la Glòria Montané, llicenciada en Farmàcia des del 1999, i des de llavors fins ara m’he format de manera continuada en el Servei de Farmàcia d’un Hospital, en un distribuïdor de productes naturals i en una oficina de farmàcia. L’experiència que he anat acumulant, m’ha portat fins aquí, a la meva farmàcia, al meu projecte.

Un projecte que va començar a principis del 2012 i que el 12 de novembre del 2012 es va poder fer realitat.

Després d’uns anys de formació i desenvolupament professional i personal com a responsable d’una farmàcia, i essent una persona emprenedora, amb iniciativa, oberta i amb ganes de superació, ha arribat el moment de posar tota la meva experiència en mans dels nostres clients.

I qui m’acompanya en el meu somni? Doncs a més a més dels de casa meva, la Sílvia i la Vanna que comparteixen el mateix projecte i les mateixes ganes.

La Sílvia Torà es va diplomar en infermeria al 1999, orientant la seva carrera professional cap al món de la farmàcia ja que els seus coneixements d’infermeria li oferien un gran bagatge a la hora d’asesorar als clients.

Des de fa 14 anys que treballa en el sector farmàcia. El seu caràcter obert i afable fa que sigui coneguda i estimada a tot el barri, on ja fa 8 anys que està ajudant i aconsellant als pacients.

La Vanna Verduci és italiana, viu a Sabadell des del 2007 i està totalment integrada en la nostra ciutat. Es va llicenciar al 1995 i sempre ha treballat en una farmàcia.

Té una gran experiència i a més li agrada molt el contacte amb el pacient, una molt bona combinació!
És alegre, decidida i amb ganes d’ajudar als del seu voltant, segur que us podrà ajudar!

Som tres noies joves però amb experiència, amb moltes iniciatives, molt capacitades professionalment per oferir-vos en tot a moment el millor servei i ajudar-vos en tot el referent a la vostra salut i així poder gaudir saludablement de la vida!!


Categories
Preu