Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Age Fórmula, la nostra familia de productes propis creix

Temps de lectura 2 min.
Age Fórmula, la nostra familia de productes propis creix

11 Juliol 2017

La familia de la farmàcia creix, anem incorporant productes per la cura de la nostra pell, en aquest cas us parlarem del AGE FORMULA.

Tractament per a combatre les arrugues, la flacidesa, la lluminositat de la pell. 

Comencem a incorporar el concepte IN&OUT, volem que aprenguis a cuidar-te per fora i també per dins, l'efecte que busques el notaràs abans i serà millor.

Arrugues facials

Les arrugues facials denoten el pas del temps, tots i totes en tindrem però el què volem aconseguir és que arribin més tard en el temps i més a poc a poc, que el nostre aspecte es mantingui el millor possible al llarg del temps.

Per aconseguir això, hem de cuidar-nos, seguir una bona alimentació i una bona higiene i cura de la nostra pell. I ara a més tenim la opció de cuidar-nos de de dins.

Si no sou de la opció bisturí el millor que podeu fer és buscar productes que mantinguin l'estat saludable de la pell, un bon consell com el que trobareu a la nostra farmàcia i un bon producte adaptat a la vostra pell serà la clau de l'èxit.

Com us dèia, les arrugues facials son un dels sígnes més perceptibles del pas del temps, es va perdent progressivament el tó i la elasticitat, degut a la pèrdua de colàgen i elastina.

A més a més, a banda d'aquesta perdua fisiològica hi ha els radicals lliures i les toxines que ajuden a detriorar les fibres de col.làgen, provocant també flacidesa, deshidratació, pell aspre i formació d'arrugues.

Total que ja ho tenim tot i això fa que amb el pas dels anys disminueixin les concentracions de col.làgen i àcid hialurònic i per tant en surtin arrigues i perdem elasticitat a la pell.

El temps corre, passa, als 25 anys la pell és llisa, elàstica, lluminosa i cap als 30 ja comencen a veure's els primers símptomes d'envelliment, sobretot a front i contorn d'ulls.

La edat ideal per començar a cuidar la pell per prevenir l'envelliment prematur és als 25 anys

Dels 35 als 50 ja es nota al contorn dels llavis i a partir de 50 anys perdem l'oval facial, comencen les flacideses evidents, les arrugues en general son més profundes i més nombroses i apareixen les taques.

Posem'hi fre, cuidem la cara per fora i per dins.

AGE FORMULA

és un complament alimentari que t'ajuda des de dins a combatre arrigues, falcidesa i densitat te la pell.

components:

  • Col.lagen: provoca una reducció significativa de les arrugues del contorn d'ulls, incrementa la densitat de la pell, incrementa elasticitat e hidratació i té un efecte prolongat, inclús un cop acabat el tractament.
  • Àc. Hialurònic: hidrata i redueix arrugues, contribuaix a la síntesi de nou àc. hialurònic i a la proliferació de fibroblasts. El seu efecte també continua un cop acabat el tractament.
  • Manganès: contrarresta els radicals lliures, és el cofactor de moltes reaccions antioxidants.
  • Xilitol: incrementa la biosíntesi dels pèptids precursosr del col.làgen a nivel cutàni.

Ve presentat en forma d'ampolleta beguda, que es pot prendre a qualsevol moment del dia, sola o amb liquids.

No porta ni gluten ni colorants!

Per quí pot anar bé?

- pells molt envellides

- si vols prevenir o contrarestar signes d'envelliment cutàni

- pells seques i poc elàstiques

Combina-les amb el tractament facial que més s'adecuai a la teva pell o a les teves necessitats i l'efecte que obtindràs serà espectacular.

A la farmàcia amb el nostre servei de dermoanàlisi et podem ajudar a trobar el tractament que millor t'anirà i fer un seguiment de les millores.

Comences a tractar-te IN&OUT? Nosaltres t'ajudem!