×

Al.lèrgia vs. refredat

Temps de lectura 1 min.
Al.lèrgia vs. refredat

27 Abril 2016

Aquest any el fred ha arribat tard i la primavera s'està apropant, així que se sumen les condicions idònies perquè els refredats i les al·lèrgies s'ajuntin.

I ara què tinc? Al.lèrgia o refredat??

Encara que de vegades sembli que tenim el mateix, els símptomes són diferents i és important saber exactament que patim ja que el tractament és diferent.

AL.LÈRGIA vs. REFREDAT

Els refredats són causats per virus, solen ocórrer en èpoques de fred, quan tenim les defenses més baixes i dura una setmaneta.

Els símptomes del refredat apareixen lentament, sol ser freqüent tenir mucositat nasal, mal de coll, febre i tos.

L'al·lèrgia és causada per l'exposició als al·lèrgens, en el cas de l'al·lèrgia al pol·len sol aparèixer més a la primavera per ser l'època de pol·linització i patir una exposició molt més elevada.

L'aparició i el desenvolupament de l'al·lèrgia sol ser molt abrupta, apareix ràpidament però la seva durada és bastant més curta que un refredat.

Els símptomes són clarament diferenciats, és freqüent patir secreció nasal aquosa, la típica "goteta" que sempre penja del nas. També pot donar picor i irritació ocular i de les mucoses nasals. Els esternuts són molt freqüents però no hi sol haver tos ni febre.

image  

      image

Com alleujar els símptomes? En el cas del refredat es poden tractar els símptomes per alleujar el malestar i poder seguir amb la rutina diària.

A la farmàcia trobaràs diferents productes que ajudaran a superar el refredat, nosaltres t'ajudem a trobar la solució que millor s'adapti a les teves necessitats.

En el cas de l'al·lèrgia també podem ajudar-te, com no!!  Els antihistamínics són ideals per alleujar els símptomes però hi ha més opcions, així que no dubtis a consultar-nos.

Algunes mesures fàcils per alleujar els símptomes:

- Ingerir força líquids

- Evitar canvis bruscos de temperatura

- Realitzar rentats nasals amb sèrum fisiològic

Categories
Preu