Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Ampolletes Flash, si o no?

Temps de lectura 1 min.
Ampolletes Flash, si o no?

19 Desembre 2017

Has dormit poc? Vas cansat/cansada?  Tens un sopar important... Una festa... Una celebració... I no hi ha manera de que la cara vulgui arreglar-se per la ocasió...

help!!!

Necessites les ampolletes Flash! 

Si ets una mica amic dels comics sabràs que el superheroi Flash arriba ràpidament a on el necessiten i ràpidament gestiona el problema i hi troba solució.

Les ampolletes son les superheroïnes per a la nostra cara

Son unes ampolletes ideals per a tot tipus de pell, tant per dones com per homes, amb una textura lleugera i absorció immediata. Conté antioxidants i actius tensors i el què més ens agrada als homes i dones de la societat moderna, tenen efecte immediat!! No calen esperes!

Si ets de les que vas a l'últim moment, que penses en que tens el sopar de festa casi casi 30 minuts abans de que comenci (uffff... sempre corrents i a l'últim moment, amb mils temes al cap) aquestes ampolletes et van genial! Son fetes per tu.

Una ampolleta per moments puntuals i el resultat, estar perfecte per a qualsevol ocasió, cura antifatiga i extra de lluminositat per la pell.

Un truquet... si la barreges amb el maquillatge el fixa i fa que duri més.

Aquestes ampolletes tenen un efecte ràpid però per contra dura poc, son un tractament puntual, però et salven de fer mala cara aquest dia assenyalat ;)

Quines et recomanem?

SUMMUM RX lift

Efecte antioxidant i tensor immediat

Hipoal.lergèniques

No comedogèniques

Perfum sense al.lergens

Sense parabens

Aplícala a tocs, amb la pell neta i seca, abans de començar la teva rutina facial i prepara't per sentir que guapo  o guapa estàs i quina bona cara que fas.