Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Baretes Glucobar, esport i salut

Temps de lectura 1 min.
Baretes Glucobar, esport i salut

25 Maig 2018

Si ens has fet casi hi has seguit llegint, vol dir que ets un esportista que es cuida de la seva salut, que valora el rendiment esportiu però també la millor manera d'aconsseguir-lo, felicitats, l'esport sempre amb salut!

De complements per fer esport n'hi ha molts i de diferents marques, nosaltres et parlarem avui de les GLUCOBAR de NUTRINOVEX

Ets usuari o usuaria de barretes energètiques? Creus que les fas servir correctament? Comprova-ho :)

Barretes energètiques GLUCOBAR

La base de les barretes Nutrinovex és la polpa de la fruita espremuda ( 50% del contingut), això fa que tinguin un toc característic i diferenciador a d'altres barretes del mateix estil.... semblen gominoles amb una sorprenent textura fàcil de mastegar i tragar i amb un sabors espectaculars i no contenen gluten.

Són aptes per tot l'any i per totes les condicions climatològiques.

La càrrega energètica per barreta de 35gr és de 121,51kcal, 26,2gr d'hidrats de carboni, tots ells sucres provinents de la polpa de la fruita, sucres i xarop de glucosa.

Les barretes glucobar estan destinades principalment a l'ús durant l'activitat física, són una font d'energia en forma d'hidrats de carboni de ràpida assimilació i amb valors afegits en funció de l'objectiu que busquem, com ( l-glutamina, taurina, cafeïna, magnesi, potassi, vitamina C...). Estan disponibles en 5 sabors ( maduixa, cola, plàtan, kiwi i llima –llimona).
Com i quan utilitzar-les?


Generalment s'utilitzen per esports o competicions de llarga distància ( a partir de 2h i mitja) i d'intensitat mitja-alta o per quan necessitis un aport extra d'energia ràpida, en situacions de màxim esforç i desgast.

Es recomana prendre 1 barreta/ hora combinat amb 1 toma de beguda energètica entremig, per tant, d'aquesta manera sempre mantenim un aport d'energia continuat, alternant sòlid i líquid, i un nivell òptim de glucogen muscular.


També es poden racionar, ja que es poden partir amb facilitat i d'aquesta manera pots aportar menys quantitat d'energia en intervals més petits de temps.

Sempre s'ha d'acompanyar amb una mica d'aigua, però aigua, no val altres begudes energètiques, perquè la suma dels dos suplements junts podria arribar a saturar l'aparell digestiu.


Si no les has provat mai ja no tens excusa....textura i sabors que no et deixaran indiferent i amb efectes energètics sorprenents.

Vine a la nostra farmàcia a descobrir-les