Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

BEE RADIANT APIVITA

Temps de lectura 3 min.
BEE RADIANT APIVITA

18 Març 2015

Quan et diuen quina bona cara que fas, o què t'has fet a la pell que se't veu tant bé? Això sempre agrada, oi? Però per què t'ho puguin dir la teva pell ha de tenir bon aspecte, així que aquí teniu unes línies sobre com poder fer bona cara, interessant, oi?

Busquem una pell radiant, lluminosa, amb aspecte vital i això ho podem aconseguir aplicant-nos la nova crema d'APIVITA, la nova BEE RADIANT  

image  

La voleu conèixer?


BEE RADIANT és la nova crema facial que recupera la lluminositat de la nostra pell, millora el micro relleu de la pell, actua com a prevenció per la aparició de noves arrugues i suavitza les que ja tenim. Tot això ho fa seguint els tres pilars fonamentals de la marca APIVITA, de forma natural, eficaç i holística.

  • Natural per què la LINIA BEE RADIANT té fins a un 99% de ingredients naturals, també formulen les cremes substituint l'aigua que farien servir per infusions de té de muntanya, amb alt poder antioxidant. I com sempre en tots els productes APIVITA lliures de parabens, propilenglicols, silicones, olis minerals, etanolamines, ftalats, PCM, NM
  • Eficaç per que demostren mitjançant estudis la eficàcia de BEE RADIANT, després de 28 dies de fer servir la crema dos cops al dia, els estudis diuen que les dones es noten la pell més radiant, amb menys arrugues i més tersa.
  • Holística per què fan servir l'acció dels olis essencials purs, que actuen sobre cos, ment i esperit.

  Però què té aquesta línia que la fa tant especial?


Els seus ingredients naturals.

Com a ingredient principal té les CÈL·LULES MARE DE LA TIJA DEL TARONGER, aquestes cèl·lules tenen aminoàcids com la Prolina, pèptids, proteïnes, sucres i àcids orgànics. Aquestes cèl·lules fan que la nostra pell es torni més suau, recupera la seva textura avellutada i això fa que la nostra pell reflecteixi millor la llum i el resultat és que ens la notem millor i es veu lluminosa i radiant.

Un altre ingredient natural que conté és el CROCUS CHRYSANTHUS que el què fa és afavorir la producció de col·lagen i elastina, fent que la nostra pell estigui més elàstica i ferma.

També porta l'EXTrACTE DE PRÒPOLIS que permet protegir contra l'envelliment prematur i contra l'estrès oxidatiu que causa el medi ambient.  

Què notes quan te l'apliques?


Després de netejar bé la cara, tenim la nostra pell preparada per poder rebre la crema i aprofitar la meravella d'ingredients que porta.

Primer de tot ens aplicarem el contorn d'ulls BEE RADIANT, que encara no us ho he dit però és el complement ideal per tractar les arrugues d'expressió i donar una lluminositat a la pell i a la mirada, al temps que també tracta les marques de fatiga i les ulleres. Utilitzem els dits cor (el dit número tres de la mà, comencis per el cantó que comencis...) apliquem la crema dels ulls i fem petits tocs al contorn dels nostres ulls.

Tot seguit la crema. Podem aplicar-nos la de textura lleugera o la de textura rica, segons les necessitats de la nostra pell. Les dues presentacions són molt agradables de posar, deixen una sensació de hidratació sense "col·lapsar" la pell, és a dir, que no et notes la crema en excés quan te la apliques, l'absorció és ràpida i deixa una sensació de benestar.

El què és molt característic i agradable també és la olor que fa i que ens deixa a la pell, no és cap fragància, és la olor de les cèl·lules de la tija del taronger que li proporcionen una olor lleugerament cítrica i fresca que també ens fa sentir nets i radiants.  

El resultat?


  L'esperat! Una pell més radiant i saludable    

image8        

image