Avui obert: 09:00-13:30
Demà tancat

Carícies i petons suaus, llavis i mans perfectes!

Temps de lectura 3 min.
Carícies i petons suaus, llavis i mans perfectes!

25 Novembre 2015

Amb l'arribada del fred, el vent i les baixes temperatures ressequen molt la nostra pell, totes les pells pateixen aquesta deshidratació quan fa fred, per tant tooootes les pells s'han de protegir i hidratar correctament.

Però en aquesta ocasió ens centrem en els llavis i les mans.

labios

Els llavis i les mans són altament sensibles i a més a més són les zones més exposades al fred i als canvis de temperatura durant els mesos de més fred.

És bàsica una bona hidratació i nutrició de mans i llavis amb una bona crema hidratant i un bon labial, però hi ha més coses a tenir en compte per poder fer unes caricies i uns petons ben suaus

Les mans


Les rentarem amb un sabó molt suau i amb aigua no massa calenta. A vegades quan tenim fred, rentar-nos amb aigua calenta ens sembla que ens recomforta, però no és així. L'aigua de temperatura més elevada que la del cos provoca que els nostres porus s'obrin i es perdi aigua intentant compensar l'excés de temperatura exterior, per tant estem deshidratant la nostra pell.  Això ho podem aplicar al rentat de mans i a les dutxes o banys, sempre amb temperatura tèbia.

I a l'hora d'assecar-les amb la tovallola no ho farem fregant energicament ja que ens ho emportem tot, l'aigua i la protecció de la pell. Ho farem fent tocs suaus amb la tovallola per absorvir suaument l'aigua.

Un cop tenim les mans netes, les hidratarem. No vol dir que cada vegada que ens volguem hidratar les mans ens les hem de rentar, no, però en canvi, si que cada vegada que ens rentem les mans ens haurem d'aplicar la crema hidratant després.

Premier-cream-de-manos

Què volem de la crema hidratant?

Sembla molt obvi, que ens hidrati, oi? Si això si, però si a més a més és nutritiva o aporta algún ingredient més com pot ser l'Hipèric que porta una de les cremes de mans Apivita, ens ajudarán a recuperar i mantenir millor les nostres mans.

image2

La crema la aplicarem varies vegades al dia, posant poc producte i escampant-lo suaument mentre ens fem un massatge fins que s'absorveixi la crema. Una aplicació amb massa producte, el resultat serà mans més llefiscoses i ens molestarà, la pell no absorvirà l'excés de producte. Una aplicació massa enèrgica, ens farà malbé la superficie de la pell, arrosseguem i desestablitzem la barrera cutània protectora.

Vist això, només cal que escolliu la crema que satisfarà més les vostres necessitats i que us serà més agradable de fer servir.

A la nit, farem un tractament intensiu, és a dir, aplicarem una capa més groixuda de crema, aquí si que ens podem passar una miqueta, i ens posarem uns guants de cotó (per no tacar coixí, llençols, cabell...) i adormir. El canvi que farán les vostres mans serà espectacular!!!  

Els llavis


Aquí el tema de l'aigua massa calenta no és el problema, el problema és que ens mullem massa els llavis, quan els tenim tallats o començen a tallar-se el què fem es anar-los llepant constantment, a vegades sense adonar-nos-en i tot!

Un cop els mullem, deixen de picar, però quan s'assequen torenen a picar i tiben més, és a dir, els hem deshidratat més. Això no funciona...

Es deshidraten molt quan fa fred, quan els llepem o mullem en excés, quan respirem molt per la boca i no pel nas,...  Necessitem un bon labial!

petó

Un bon labial protector ha d'assegurar una correcte hidratació, mantenir el mantell lípidic dels llavis en bon estat, ser agradable de posar i tenir un bon gust. I sabeu què ens estem deixant??? La protecció solar!!

Si, si, els llavis també necessiten estar protegits de les radiacions solars, així que millor que el protector labial porti factor de protecció.

labial2

En el cas de les dones que es pinten els llavis, és molt indicat, en aquestes époques sobretot, posar primer un labial de protecció i aplicar a sobre la barra de llavis de maquillatge.

Igual que amb les mans, repetirem  l'aplicació del labial varies vegades al dia, escollirem el labial que més s'ajusti a les nostres necessitats, hidratació, regeneració per quan estan molt malmesos, nutritius, i a la nit, abans de dormir també ens ho aplicarem.

Un consell, deixeu un labial a la tauleta de nit per que inconscientment a la nit també ens llepem els llavis i si ens despertem de molesties més ens molestarà haver-nos d'aixecar per anar abuscar el labial...

labials apivita

Podem fer alguna cosa més?

Casi sempre podem fer alguna cosa més, i en aquest cas el què podem fer és mantenir una bona hidratació interna, és a dir, beure molta aigua, és clar que si!

vas