Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Claus d'una neteja facial d'èxit

Temps de lectura 3 min.
Claus d'una neteja facial d'èxit

28 Juny 2016

Netejar-nos la cara acostumem a fer-ho cada dia, oi? Passem aigua per la cara cada matí per despertar-nos, per exemple.

Compta aixó com a neteja? Podem dir que després de passar aquesta aigua de l'aixeta la cara queda neta?

O si ens dutxem al matí, ja ens netegem la cara sota la dutxa, amb el mateix sabó del cos netegem la cara o el xampú del cabell, tant se val, sabó és sabó i neteja igual, oi?

I això? Compta com a neteja de la nostra cara?

Us hem de dir que no, el sabó de cos o el xampú del cabell o l'aigua sola no serveixen per netejar la cara com toca.

limpiar-rostro

Hem de fer servir els productes de higiene i neteja addients per la nostra cara, veurieu bé fer servir Fairy per netejar una pell grassa? Total, té molt poder antigrassa... Oi que us sembla una barbaritat?

Netejar la cara vol dir fer servir productes especialment formulats i pensats per netejar la cara i al mateix temps cuidar-la, i segons el tipus de pell que tenim en triarem un o altre. Pot ser un netejador en format llet per retirar amb un cotó que serà ideal per a pells seques, pot ser un gel netejdor que es fa servir amb aigua i s'esbandeix, pot ser una aigua miscel.lar que desmaquilla i neteja,...

Ja veieu que opcions de netja n'hi ha i moltes, només cal que vingueu a la farmàcia i us aconsellarem el més adient per la vostra pell i també per els vostres gustos, la sensació que us deixa a la pell, això també és molt important per assegurar una bona neteja, ja que si us agrada ho fareu cada dia ben fet.

Però avui no parlarem de tipus de neteja i tipus de pell, avui us explicarem quatre conceptes que us faran veure la neteja d'una manera diferent, a veure si li aconsseguim donar la importància que té.

Sabies que...

  • Netegem la nostra cara no només per eliminar el maquillatge, sinó també les nostres propies cèl·lules mortes, la grassa i la pol·lució. És a dir, no val quan ens dieu que no cal que us netegeu la cara per què no us maquilleu, sempre al final del dia tenim la cara molt bruta i cada matí tenim cèl·lules i grassa que sobra del procés de renovació de la pell. Recordeu que la pell quan més treballa i es regenera és a la nit, per tant hem d'anar a dormir amb la cara ben neta per deixar-la lliure per treballar bé i al matí retirarem les restes de la seva "feina".

neteja còpia

  • la pell es renova cada 45 dies. Durant aquesta renovació es fan unes cèl·lules grasses que són vitals per què les cèl·lules de la nostra pell estiguin unides. Sinó hi ha bona renovació, per què la pell no està neta i no es pot renovar bé, no hi ha bon estrat corni ni bona cohesió.
  • 1 cop per setmana s'ha de fer neteja en profunditat. Posarem un símil molt clar, un cop a la setmana neteges casa teva a fons? Si oi? Doncs a la teva pell també li va bé una neteja a fons d'aquestes i aixó ho farem amb una exfoliació. La exfoliació activa la regeneració de la pell. Hi ha diferents tipus d'exfoliants, no patiu, nosaltres us aconsellarem el millor per la vostra pell.
  • Farem servir Tónic? Oi tant!!! El tònic, el gran oblidat, el que creiem que és menys important i no és així, és un pas molt necessari en la rutina de neteja facial. El què fa el tónic és equil.librar el PH de la nostra pell, activa la circulació per tant més oxigenació i més intercanvi de nutrients a nivell sanguini a la nostra pell. En definitiva prepara a la nostra pell perquè quan li apliquem la crema de tractament aquesta actui millor.

Què? Us hem convençut? Dedicarem un temps i recursos a la neteja facial?

La nostra pell es mereix una neteja com cal i nosaltres us ajudem a que la tingueu en compte i que la cuideu, informant-vos, assessorant-vos i aconsellant-vos quins són els productes que us anirán millor i que us agradaran més de tots els que tenim ala nostra farmàcia.

Cares netes, que la cara és el reflex de la nostra ànima!!