×

COMBAT LA GRIP AMB ELS 3 TOP DE LA NOSTRA MARCA

Temps de lectura 3 min.
COMBAT LA GRIP AMB ELS 3 TOP DE LA NOSTRA MARCA

20 Octubre 2016

Ja s'acoseten.... Ja venen... Ja els començem a notar....

Si, els mocs!!!

Si, els símptomes de la grip també!!

Però realment, ara ja no ens atemoreixen com abans, la grip, els mocs, el mal de cap, la febre, i toooot el què ens passa quan ens visiten ja no ens fa por. Per què? Per uqè tenim els  productes hivernals de la nostra marca al nostre costat!

Aquesta gama de productes hivernals que ens salvarà de passar un hivern desastrós (amb termes de refredats i grips, eh??) és àmplia i mica en mica us l'anirem explicant, però avui ens centrem en tres, el Xarop de Pròpolis i drosera, el FluC i El MucoFlu 300

Xarop de Pròpolis i Drosera

Ens encanta com tracta la tos amb mocs i el mal de coll.

Ens encanta pel seu gust, d'herbes, un gust molt suau i bó, agrada a grans i petits. Ens encanta per la sensació que ens deixa al coll quan ens el prenem, calma, alivia, la sensació de "per favor, quin mal de coll, no puc ni empassar!! Necessito canvi de coll!!", sabeu quina volem dir oi? Doncs aquesta sensació desapareix al moment. I ens encanta molt més per la seva composició, que és excel.lent!

 • l'efecte fluidificant del moc ens el dónen la drosera (en parlem una mica més avall d'ella), el líquen d'Islàndia i la farigola
 • l'efecte emolient, calmant ens el dónen la grindèlia i l'eucaliptus. A més a més aquests dos components també van molt bé pel tó de veu. Si ja us va bé que el vostre fill o filla no tingui veu ( a vegades els pares necessitem descansar de la veu dels nostres petits...), aquest xarop no cal que li doneu ;)
 • antibiòtic natural, el pròpolis
 • la drosera, una meravella per a la tos amb mocs. Sabeu que la drosera és una planta carnívora? Si, i per això té unes substàncies antiespasmòdiques, desinfectants i antiinflamatòries que fan que les seves preses no puguin marxar i que a nosaltres ens van molt bé per lluitar contre els efectes del mal de coll. Curiós, oi?

I ens encanta també per què no porta gluten, ni sucres afegits, ni edulcorants, ni conservants, ni colorants i a més és apte per nens, dones embarassades i en període de lactància i adults, clar! Ah, i pels vegetarians també!

FluC

Pastilles efervescents, amb un agradable gust a taronja que ens serveixen per tractar els símptomes de la grip, és el nostre antigripal preferit i a més, és nostre, porta el nostre nom.

La seva composició? Doncs molt bona també

 • Vitamina C i Zenc que activen el nostra Sistema Immunitari. La vitamina C també és antioxidant.
 • Salze, per la tensió muscular, per quan ens dieu "em fa mal tot"
 • N Acetíl Cisteina és un gran mucolític, nosaltres quan us expliquem què fa us diem que és una "estisora talla mocs", els talla i desenganxa per què siguin més líquids i no ens costi tant de treure'ls. A més potencia i activa la protecció natural del nostre cos.
 • Própilis, l'antibiòtic natural que vé de les abelles

Aquest us el recomanem per majors de 12 anys.

Muco Flu 300

Sobrets màgics anti moc! Fluidifica les secrecions, o sigui els mocs, i va molt bé per descongestionar i ajudar a elmiminar el moc. A veure, seria per la encaparramenta que causa el moc, aquesta sensació de tapat, de mal de cap però per culpa del moc, que també ens causa tos. Us sona?

Porta N Acetil Cisteina com el FluC però a més a més porta

 • vitamina C i Zinc que ens activen el Sistema Immunitari
 • heura, és antiinflamatòria, antimicrobiana i calma la tos
 • Altea planta amb propietats emolients, calmants
 • Eucaliptus que és balsàmic

Què us sembla? Oi que ja no fan por les grips, refredats i mocs?

Categories
Preu