Avui obert: 09:00-13:30
Demà tancat

Defenses, com les activem?

Temps de lectura 1 min.
Defenses, com les activem?

22 Setembre 2017

Amb el canvi de temps de la tardor, els dies plujosos, el fred del mati i la caloreta del migdia, fan que grans i petits necessitem les nostres defenses a tope, en les millors condicions i plenament actives.

Per activar les defenses ho podem fer de diferents maneres, amb diferents components que ens ajudaran a fer front a aquests canvis de temps. 

En el bloc ja us hem parlat de prevenció de grips i refredats amb plantes medicinals, però ara parlarem de com activar les defenses i intentarem explicar-ho de manera clara i senzilla ;)

Activadors de defenses:

  • Equinàcea: ja la coneixem força, és la planta activadora de defenses per excel.lència. El què fa és incrementar el número de glòbuls blancs per tenir una millor resposta front a les infeccions.
Hem de tenir en compte que s'ha de fer descans, un mes de tractament, un mes de descans
  • Beta glucans:  el què fan és que s'enganxen als nostres glòbuls blancs i els mantenen actius, així la resposta defensiva és més ràpida.
  • Probiòtics: milloren la permeabilitat de la membrana i milloren la producció de defenses pròpies. A la nostra microbiòtia intestinal és on es fabriquen el 80% de les nostres defenses, per tant son productors pròpis de defenses.

Amb aquesta tríada aconseguim tenir les nostres defenses en perfecte estat.

Aquests components sovint els trobem associats amb vitamines i altres substàncies que fan que actuin millor i poguem reforçar les nostres defenses perfectament.

Les nostres propostes:

InmunoVita

betaglucans amb vitamina D3, Vitamina B6 i Zinc

Adults: 1 càpsula al dia

Nens: hi ha l'InmunioVita Kids que és en sobres. Es pot prendre a partir de 3 anys 1 sobre al dia barejjat amb el menjar. Assegureu-vos que s'acaba tot el menjar a on ho heu barrejat, per garantir la correcte dosi.

www.vitae.es/productos/inmunovita/

Lactoflora protector imunitario

Probiòtics amb vitamina B9, B6, B12, A i C i minerals Zn i Se

         

Adults: 1 càpsula al dia, en un àpat principal.

Nens: el Lactoflora Primeras etapas porta probiòtics i Vitamina D3. El donarem de 2 a 4 setmanes, 1 o 2 sobres al dia en un àpat principal.

www.lactoflora.es/protector-inmunitario-adultos/

www.lactoflora.es/protector-inmunitario-infantil/