Avui obert: 09:00-13:30
Demà tancat

Els 5 passos d'èxit en la rutina diària!

Temps de lectura 4 min.
Els 5 passos d'èxit en la rutina diària!

9 Desembre 2015

En l'època en què vivim, per a gairebé totes les dones i cada vegada més homes tenir un cutis sa i bonic, una imatge perfecta, esdevé una necessitat.

Desitgem una pell llisa, sense arrugues, sense imperfeccions ni taques i amb lluminositat perquè és signe de bellesa i salut. Cuidar-nos ens fa sentir bé i ens aixeca l'autoestima, ens dóna seguretat en nosaltres mateixos però, sabem com ens hem de cuidar?

T'ho expliquem en cinc senzills passos

  1. Netejar i tonificar

Aquests dos passos són la base de l'èxit de tota rutina de cura facial. Has de saber que l’aigua sola no neteja !

Existeixen una gran varietat de productes de neteja que s'adapten a tots els tipus de pell, (seques, mixtes, grasses, sensibles, amb taques, acneiques ...) Utilitzar un producte no adequat pot ser igual de desastrós com no usar-lo!! Tens dubtes? No et preoupis, estem aquí per ajudar-te!!

Has de netejar la pell matí i nit tots els dies i no oblidis tonificar la pell després de la neteja diària i setmanal. El tònic retira les restes de brutícia que puguin haver quedat, equilibra el pH de la pell i tanca els porus.

IMG_0364

La pell està en constant renovació, al seu interior es van formant cèl·lules noves que arriben fins a la superfície on moren, aquí és on trobem restes de cèl·lules mortes barrejades amb brutícia que pot provenir de la pols de l'ambient, la contaminació, el greix, la suor i el maquillatge. Això forma una capa que no veus però que és impenetrable per als productes de tractament que t'apliques després i a més et dóna un to apagat i trist i això si que ho veus!

Què aconseguiràs amb una bona neteja? Un cutis més llis i lluminós perquè elimines la capa de brutícia que recobreix la pell i potències l'efecte dels tractaments que et posaràs després.

Però volem ensenyar-te més! Anem cap a la neteja perfecta!!  Això vol dir fer una  neteja setmanal amb exfoliants i mascaretes. És una neteja més profunda. Segons el teu tipus de pell enm faràs servir un tipus o altre. Pots trobar exfoliants (físics, químics o enzimàtics), per a pells seques o molt seques  que es recomanen una vegada per setmana o cada quinze dies i per a pells grasses un cop per setmana.

No s'han d'utilitzar mai sobre una pell grassa que presenti acné inflamatori.

Després de l'exfoliant, apliques la mascareta i la deixes actuar mínim 10 minuts, també hi ha una gran varietat, pots trobar des hidratants fins d'argiles que eliminen la brutícia per absorció.  

  1. Contorn d'ulls i llavis

Després de la neteja, li toca el torn als ulls i als llavis.

A la zona ocular  és on primer apareixen els signes de l'envelliment, les arrugues, les bosses, les ulleres fosques i despenjament de la parpella.

La pell del contorn d'ulls és molt més fina i delicada que la de la resta de la cara. Té més facilitat d'arrugar-se i despenjar-se per això necessita una cura específica. A més està en contacte amb el glòbul ocular que està lubricat amb  les llàgrimes les quals tenen una composició concreta. Els contorns d'ulls respecten l'equilibri de les llàgrimes, protegeixen la zona sense agredir-la i prevenen irritacions o enrogiment. És per això que no es recomana aplicar la crema facial en aquesta zona.

Elegir-un-contorno-de-ojos  

  1. Serum

Són preparats facials molt concentrats, oil free ( és a dir, sense grassa) de textura molt lleugera que s'absorbeixen ràpidament arribant a les capes més internes de pell on fan la seva acció.

Ideal per a tot tipus de pells (seques, mixtes i greixos), trobaràs un sèrum per a cada necessitat: hidratants, calmants, antioxidants, antiarrugues, reafirmants, il·luminadors o despigmentants.

A més preparen la pell per facilitar l'absorció del tractament que t’apliques després i potencien la seva acció.

Imprescindible l'aplicació d'un sèrum!!! incorporeu-lo a la rutina de bellesa i notareu un canvi espectacular!!

natural-serum-family

  1. Tractament

Anem a actuar directe al què ens preocupa o necessitem. Després d'aquests passos tenim la pell a punt per rebre el tractament! Trobaràs tractaments hidrants, nutritius, calmants, antiacné, antiarrugues, antioxidants o reafirmants.

Aquest ha de ser de textura agradable i adequat al teu tipus de pell amb la qual cosa has de triar el que millor s'adapti a tu. Podràs trobar cremes, fluids, emulsions, gel-crema.

Encara que tots es poden aplicar matí i nit, alguns són recomanables només al matí o només a la nit, vine que t'aconsellarem!  

  1. Prevenció solar

Aquest és un pas IMPRESCINDIBLE per aconseguir l'èxit en la teva rutina facial. És el factor de "manteniment de la joventut" que et falta!!

linea_facial_solar_antiedad

El sol és responsable del fotoenvelliment cutani, provoca radicals lliures que produeixen arrugues, vermellors, taques, falta de lluminositat, fragilitat de la pell i en casos més greus càncer de pell. Estem exposats a ell durant tot l'any, fins i tot en els mesos d'hivern i dies ennuvolats les radiacions arriben a la nostra pell provocant danys. Així que no oblidis aplicar-te el fotoprotector adequat a la teva pell abans de sortir de casa.  

Seguiràs aquests 5 passos?? Notaràs la difeència! Prova-ho!! I si tens dubtes, nosaltres estem per ajudar-te, ja ho saps!!