Avui obert: 09:00-13:30
Demà tancat

Et cau el cabell??

Temps de lectura 2 min.
Et cau el cabell??

18 Novembre 2015

La tardor un altre cop, tot i que pel temps que fa quasi diríem que tornem a l'estiu!!! En ple mes de novembre i encara amb maniga curta i jersei!!!! Però no marxem del tema, no us vull parlar del temps, no... Com deia, tardor, l'estació per exceel.lència per la caiguda del cabell. Juntament amb la primavera, són les estacions de canvi, de canvi de temps, de canvi de roba a l'armari, canvis d'estat d'ànim i com no canvis al nostre cabell. 

tardor  

Són les èpoques de l'any on més ens cau el cabell i són també les èpoques on hem d'aplicar els tractaments anticaiguda del cabell

Coneixem la caiguda capil.lar? Sabem bé què és?

La caiguda del cabell i la pèrdua d'espesor és una preocupació molt comuna i habitual, tant en homes com en dones. Normalment al dia ens cauen uns 65 cabells, aquests són simplement com a conseqüència de la renovació capil·lar, però quan apareix un desajust entre els que perdem i els nous que creixen és quan comencem a preocupar-nos per la caiguda del cabell, per si està més fràgil o per si estem perdent massa capil·lar, és a dir, cabell menys abundant, més fi i més dèbil.    

I, què fa que ens caigui més el cabell del normal?

Hi ha diferents causes que afavoreixen la caiguda del cabell:

  • l'estrès pot afectar a la renovació capil·lar
  • una alimentació desequilibrada pot derivar en uns cabells més fràgils
  • genètica ens pot portar de cap
  • el post part

Aquestes serien les més freqüents, no associades a cap patologia determinada.

Ara actuem, lluitem contra la caiguda del cabell!!

El primer pas serà identificar la causa d'aquest augment de pèrdua perquè per sort, hi ha diferents tractaments per lluitar contra la caiguda del cabell:

  • Si ets de les persones que tens una major pèrdua capil·lar en determinades situacions com poden ser pics d'estrès o époques de l'any com la tardor o primavera, et recomanem utilitzar ampolles o locions d'efecte local i intensiu per tal d'ajudar a recuperar la vitalitat capil·lar. Aquestes ampolles activen la circulació a nivell del bulb pil.lós fent que al haver-hi més irrigació puguin arribar millor els nutrients a la base del cabell.

  • Si ets de les persones amb una dieta no equilibrada, la millor opció per combatre la fragil·litat capil·lar i la pèrdua de massa, és la nutricosmètica, que ens proporciona el nutrients essencials per tal de que el cabell creixi fort i sa. Les càpsul.les via oral asseguren que la sang estigui carregada dels nutrients necessaris per què el teu cabell nixi i creixi sà i bonic.

  • Els temuts anys ( en aquest sentit no ens agrada massa fer-nos grans...) i la genètica poden fer que la pèrdua de cabell no sigui un problema puntual, sino que esdevingui una qüestió cuotidiana, en aquests casos és recomenable fer servir xampús anticaiguda combinats amb xampús suaus, per tal de cuidar i reforçar el cabell diàriament, i els acompanyarem dels tractaments topics i via oral necessaris durant les dues èpoques de l'any "capil.larment crítiques"

klorane caiguda còpia

  I per tots, unes recomanacions d'habits i d'higiene que us ajudaran a lluir un cabell més bonic

  • Evitar productes agresius pel cabell, com poden ser tints, banys de color o utilitzar planxes i secadors a altes temperatures.
  • Disminuir l'estrès, en la mesura que sigui possible, evitant situacions d'angoixa i cansament excessiu.
  • Seguir una alimentació sana i equilibrada, així afavorirem una aportació adecuada de nutrients, vitamines i minerals.

  Quí ho sap, potser podreu tenir una cabellera com aquesta...  

Rapunzel_brush