Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Fotoliasa, un dels indispensables pel sol!

Temps de lectura 1 min.
Fotoliasa, un dels indispensables pel sol!

4 Agost 2015

Avui parlem d'un indispensable a nivell d'exposició solar.

Vindria a ser com un Dalsy o Apiretal que no poden faltar en la farmaciola de casa quan hi ha nens, doncs la fotoliasa no pot faltar en cap necesser de platja, piscina, muntanya. M'atreveixo a dir que ha de ser un producte d'ús durant tot l'any igual que el protector solar.  

Aquest indispensable és el Sèrum regenerador de Fotoliasa.

image

Quan ens sotmetem a l'exposició solar, tot i dur fotoprotector, el sol danya a les nostres cèl·lules i les deshidrata.

El nostre cos té mecanismes per recuperar-se, tarda unes 24h.

Aquí entra la fotoliasa! La fotoliasa recupera el 45% d'aquest dany en mitja hora!!

Però què és la fotoliasa?

És un enzim que ve de l'alga verda "Anacystis Nidulaus" que és capaç de reparar el dany cel·lular produït per l'exposició solar.

Aquest enzim prevé la immunosupressió, disminueix el risc d'eritemes i protegeix de l'efecte carcinogènic que ens produeixen les radiacions solars.

En el cas del Sèrum de Fotoliasa hi ha incorporat també a la seva formulació el pantenol que afavoreix la regeneració de la pell, té propietats antiinflamatòries i hidrata la pell.

Resumint, un còctel ideal per després del sol.

Va molt bé si no ens hem posat el protector de manera adequada o no l'hem repetit prou sovint i al final del dia tenim la pell vermelleta, el sèrum ajudarà a baixar aquest envermelliment i a recuperar el dany excessiu del sol. També es pot aplicar a nens.

Però pel fet de ser tant ideal és molt recomanable utilitzar-lo tot l'any, per recuperar la pell del dany solar del dia a dia, (si, a l'hivern el sol que ens toca també ens fa mal), la seva textura fluida fa que sigui d'aplicació molt agradable i absorció ràpida.  

Aplicat diàriament prevé de l'envelliment i ajuda a la nostra pell a recuperar-se, la hidrata i la manté en molt bon estat.  

Un gran producte per incloure a la nostra rutina facial diària.

Font del post:  www.ladival.es