Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Glucomin, si fas esport no te'l deixis!!

Temps de lectura 2 min.
Glucomin, si fas esport no te'l deixis!!

18 Desembre 2015

Posem-nos en situació, estem en una cursa (bici o run) de llarga durada, fent una llarga caminada, preparant-nos per una prova i fem un entrenament més fort, situats???

Ara penseu quan ja porteu estona, hores, a un bon ritme o nivell, començeu a notar el cansament de l'esforç sostingut que esteu fent,... Doncs arriba el moment GLUCOMIN!!!

GLUCOMIN-GEL

El Glucomin és un suplement energètic per situacions d'esforç i desgast que ens proporcionarà energia de manera sostinguda.

De supplements energentics per a esportistes, al mercat n'hi ha molts, oi? Què el fa especial a aquest?

Primer de tot, el laboratori que el fa, NUTRINOVEX, és un laboratori de Castellón, format per farmacèutics especialistes en nutrició esportiva, cosa que ja ens agrada moltissim per què la base de farmàcia aplicada a l'esport és un tandem boníssim, i a més que les formulacions dels seus productes tenen eficàcia avalada per estudis clínics, i això ens encanta encara més!! Resultat productes que cuiden la salut de l'atleta i al mateix temps l'ajuden a assolir el seu objectiu esportiu.

I segon però igual d'important la formulació del Glucomin. És un concentrat natural de fruites, d'alt contingut energètic, que convinen l'energia de ràpida assimilació (glucosa) amb l'energia d'assimilació progressiva (polímers de glucosa).

Els seus ingredients per sobret són : Xarop de glucosa, aigua, maltodextrina, sacarosa, L-Glutamina, suc de taronja, acidulant: àcid cítric, aroma, estabilitzant: pectina, conservants: sorbat potàssic, benzoat sòdic, L-Carnitina L-tartrat, citrat potàssic, corrector de l'acidesa: citrat sòdic, Vitamines (niacina, piridoxina clorhidrat, riboflavina, tiamina clorhidrat).

L'àcid làctic  es produeix com a conseqüència de l'oxidació de la glucosa per via anaeròbica (és a dir en absència d'oxigen). Aquesta producció instaura una acidosi metabòlica progressiva que, entre d'altres, inactiva els sistemes enzimàtics productors d'energia, de manera que sobrevé l'esgotament i s'afavoreix l'aparició de les rampes. El citrat sòdic del Glucomin intervé neutralitzant l'acidosi metabòlica i la L-Glutamina a més de l'efecte recuperadr que té, també actua disminuïnt els efectes nocius de la presència de l'àcid làctic.

Es pot prèndre mentre fem esport quan ens notem el cansament i també quan acabem i en aquest cas ens servirà més de recuperador. Sempre ho acompanyem amb una mica d'aigua i ens anirà millor.

Una altra opció és dissoldre-ho amb aigua ( 1 sobret per cada 100ml d'aigua) i anar-ho bevent del bidó.

Màxim al dia són 5 sobrets, eh? Per tant si feu tirades llargues o proves de més de un dia intenteu programar una mica la presa dels sobrets.

I el gust? Un agradable gust a la fruita cítrica que conté.

Us animeu a provar-lo?

Qui si que l'ha provat són els nostres cracks, aquí els teniu! L'Alexis, el Jordi i el Llorenç!

 image

image

I si els voleu conèixer més no deixeu de seguir-los!!

Alexis     Jordi   Llorenç