Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

La melena rossa ens enamora!!

Temps de lectura 2 min.
La melena rossa ens enamora!!

18 Maig 2016

Està clar que volem estiu, que quan comença a allargar-se el dia el nostre pensament ja se'n va cap a l'estiu i les seves sensacions, oi? I això també va per el cabell!!

A què us recorda el cabell enrossit? infantesa, vacances d'estiu, llum, vida..., i quan l'olorem.... mhhhh ens venen molts records, ens encanta!!!

I quan penseu en xampú per a cabell rosos no us ve al cap el Xampú de Camamilla de Klorane?? A nosaltres si!! I a sobre fa 50 anys!!! Quina passada, 50 anys rentant, nutrint, aclarint i cuidant els cabells rosos!!

Tenen un gran bagatge que els ha dut a on són i a ser considerats un dels millors xampú i per molts el referent en quant a cabells rossos. Voleu conèixer una mica més profundament  aquesta família de rubiales???

A la camamilla també se li diu la flor del sol. La Matricaria Recutita L. que és la que té el xampú Klorane és rica en pigment apigenina, un pigment groc que es fixa a les escames sense penetrar al cabell i permet aclarir de forma natural el color del cabell ros i proporcionar reflexes rossos al cabell castany.

Els 4 pilars del procés Botanical Expertise de Pierre Fabré , la casa mare de Klorane, fan que els seus productes pel cabell siguin una molt bona elecció

  • innovació
  • eficàcia
  • responsabilitat
  • seguretat

Captura de pantalla 2016-05-18 a les 6.32.13

    FAMILIA KLORANE CAMAMILLA

Captura de pantalla 2016-05-18 a les 6.34.23  

El riutual de bellesa d'un cabell ros

  1. Rentar - Xampú  es pot fer servir des dels 3 anys. Proporciona brillo i facilita el pentinat. Té un agradable perfum de mel de flors

Captura de pantalla 2016-05-18 a les 6.37.03

  1. Nutrir - Bàlsam està enriquit amb extracte de camamilla i il·lumina els reflexes rossos. Porta agents de pentinat que assegurem un bon segellat de la fibra capil·lar i proporciona brillo intens i desenredat instantani. La seva fórmula és molt cremosa

Captura de pantalla 2016-05-18 a les 6.44.25

  1. Aclarir -Cuidado solar aclaridor a la Camamilla i Mel és la novetat de Klorane. És un producte respectuós amb el cabell,  sense agents decolorants, que proporciona reflexes del sol als cabells rossos i els daurats als cabells castanys, particularitat de tota aquesta línia. Té una fórmula amb una concentració doble de extracte de Camamilla. No porta silicones ni peròxid d'hidrogen. Es pot fer servir a partir dels 3 anys i ajuda a pentinar i desenreda el cabell.

Captura de pantalla 2016-05-18 a les 6.47.22

Voleu unes recomanacions d'us d'aquest nou producte? Aquí les teniu!!

Captura de pantalla 2016-05-18 a les 6.25.43    

I el vídeo? També el tenim!!  

I per acabar, uns consells finals sobre l'alimentació, per què el què mengem també és important pel nostre cabell.

La alimentació ha de ser rica en ferro, zenc, silici, aminoàcids sofrats, vit A B C i D, àcids grassos poli insaturats que actuaran sobre qualitat e de la fibra però també sobre problemes del cabell com la caiguda, la caspa o el cabell gras. I tant important és el què mengem com la manera com ho cuinem, ho farem a baixa temperatura per conservar la qualitat dels aliments. La dieta mediterrània inclou els aliments que ens aniran bé pel cabell, com pastanagues, tomàquets rics en betacaroté, peix blau com el salmó i la tonyina i els fruits secs que porten molt Omega 3, kiwis, taronges, maduixes que son fruites riques en Vit C, els ous i peix també porten Zenc.  

Ja veieu que el cabell es cuida per fora i per dins!!  

Com sempre ens trobareu a la farmàcia per acabar d'ajudar-vos i aconsellar-vos de com tenir cura del vostre cabell i del de la vostra família, vaja per "aclarir" dubtes.