Avui tancat
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Les teves millors armes esportives

Temps de lectura 2 min.
Les teves millors armes esportives

20 Març 2014

Potser perquè sóm properes, potser perquè també sóm runners, potser perquè ens agrada explicar i personalitzar molt el consell que us donem,... La qüestió és que cada vegada més ens demaneu consell sobre l'esport i com que ens agrada i creiem que fer esport és salut volem que el feu doncs això, saludablement!

Una de les armes que tenim, són els gels musculars d'aplicació tòpica i són una molt bona ajuda per evitar lesions.

Els que ens agraden i ens donen molta confiança, per què els hem provat, per què sabem com i on es fan i donen el resultat esperat són els de la casa WEAPON TO WIN, o també W2W. Els coneixeu?

image3

No us preocupeu, nosaltres us els expliquem, així abans durant i després de fer l'esport escollit sabreu quin necessiteu.

Comencem doncs, primer ens posarem el GEL CALENTADOR Pre S, gel cremós de color blanc, ens l'aplicarem uns 25 minuts abans de la competició o pràctica esportiva per calentar la musculatura, però vigileu, poca quantitat perquè escalfa molt!!!

Està basat en l'aminoàcid ARGINGINA que actúa fent un efecte vasodilatador estimulant el flux sanguini i així provoquem un millor transport d'oxigen al múscul i augmentem la força i energia. Acabem de fer la sessió esportiva i necessitem recuperar i desfatigar la musculatura, com? amb el GEL FRED RECUPERADOR Srec. Un cop dutxats ens posarem aquest gel fred, amb precaució ja que té una textura molt agradable  de gel viscós i te n'aniries posant però l'efecte fred és molt potent i quan s'activa ho notes!!!!

Com actua? Està basat en l'aminoàcid TAURINA, té una acció ràpida i efectiva per tot tipus de dolors musculars, articulars, cansanci i sobrecàrregues, elimina ràpidament els residus d'àcid lactic i amoniac prodüits durant l'activitat física.

Molt bé, ja ho tenim doncs, però perquè l'endemà al matí ens despertem al 100% per poder continuar fent esport, abans d'anar a dormir ens posarem el GEL RECUPERADOR MUSCULAR Rgen és la millor arma,un gel viscós de color marró que actúa exactament com la GLUTAMINA, amb també efecte analgesic i antiinflamatori. Ideal per relaxar, aliviar i reconstituir les zones musculars o articulacions dolorides a causa de l'esforç d'alta intensitat realitzat i molt important, ajuda a augmentar l'emmagatzematge de glucògen i a hidratar les cèl.lules musculars per deixar-nos a punt per l'endemà. En fi, ens fa una posta a punt!!

I per últim, d'aquesta gama de gels tòpics tenim el GEL ANTI FRICCIÓ Care, és una molt bona alternativa a la vaselina i a les mugroneres o tires d'espradrap que us poseu els homes als mugrons per evitar la fricció amb la samarreta quan feu tirades llargues i a vegades no tant llargues. També és molt bò pels ciclistes, per posar-lo al culet i evitar la llaga que surt del sillín, es pot posar a les aixelles, a les engonals, als entredis, ... qualsevol lloc on veieu que hi pot haver fricció i la conseqüent llaga. Té propietats calmants com l'ALOE VERA, porta mentol, que és molt refrescant, ja ho sabeu, però sobretot, precisament per això no us el poseu si tenu ferida o llaga, és sempre per evitar les llagues no per curar-les. Una aspecte que ens agrada molt és que no limita la capacitat de suar, i respecte als neoprens, podem dir que aquest gel no els fa tant malbé com o fa la vaselina. Un bon gel a tenir en compte, no creieu? Ara sí, ja ho tenim tot!! SALUT I ESPORT