Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Pell seca a l'hivern, com la cuidem?

Temps de lectura 2 min.
Pell seca a l'hivern, com la cuidem?

22 Gener 2021

Et pica la pell?   Notes que tiba?  Et notes la pell apagada?

La teva pell demana aigua!!

Sembla que la solució és senzilla, donar-li aigua no? 

Doncs és una mica més complexe. Aquesta aigua li hem de donar de manera que la pugui assimilar, que li arribi i la ajudi a estar elastica, confortable i lluminosa.

I a més a banda d'aigua, necessita més nutrients per estar fantàstica.

Perquè es resseca la pell?

La microcirculació, els capil.lars petits que tenim a la pell amb el fred es contrauen, i això fa que hi hagi menys circulació sanguinia. El resultat d'aquesta vasoconstricció és que a la pell li arriba menys aigua, menys oxiguen i menys nutrients.

Amb la mala circuació deguda al fred, la pell està mal alimentada. Es resseca, deshidrata, perd grossor i espessor.

Ajuda a la teva pell, hidrata-la

Et donarem uns consells per cuidar la teva pell i recuperar el seu estat més saludable

  • Hidrata la pell a diari

Després de la dutxa, no oblidis hidratar la pell amb cremes, bàlsams o olis que aportin aigua i nutrients a la pell des de fora. Si la pell està en bon estat minimitzaras la seva pèrdua d'aigua. La poca hidratació que li arribi des de la circulació que no la perdi.

  • Evita canvis bruscs de temperatura

Un excés de temperatura ambient també fa que la pell perdi aigua per mantenir la temperatura del cos, ull amb les calefaccions.

  • A la dutxa aigua tèbia

El mateix passa amb l'aigua de la dutxa, si és massa calenta, sembla que ens vagi molt bé però no és així. La pell perd més aigua per evitar la cremada, regulació de temperatura corporal i el reultat és deshidratació de la pell. I el sabó, que sigui suau, que ni irriti a la pell. A la hora d'assecar-te, amb la tovallola fes tocs, no freguis enèrgicament.

  • Guants i roba de cotó

No oblidis els guants, per evitar que les mans es ressequin massa, si estan més calentes, la seva microcirculació no es veurà tant afectada pel fred.

La roba de fibres sintètiques, llana, amb contacte amb la pell la ressequen, posa roba de cotó a sota en contacte amb la pell.

  • Alimentació

La alimentació també afecta a la teva pell, elimina el tabac i l'alcohol, que afecten a la circulació negativament, beu molta aigua, 1,5-2 l al dia. Incrementa la ingesta de aliments antioxidants. Els aliments rics en viatamina A t'ajudaran a combatre la sequedat de la pell.

  • Activa la circulació

Les cames son una de les parts del cos que més pateixen la deshidratació de la pell, cuida la circulació sanguinia de les cames durant tot l'any.

Vine a veure'ns a la farmaàia i explica'ns com et notes la pell, estarem encantades de aconsellar-te i ajudar-te a recuperar l'estat saludable de la teva pellFarmàcia Montané Ctra Barcelona 219 08201 Sabadell   937262143   678588820