Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Renova pell i cabell després de l'estiu

Temps de lectura 3 min.
Renova pell i cabell després de l'estiu

3 Setembre 2014

S'acaba l'estiu i la nostra pell i el nostre cabell necessiten recuperar-se del sol, del vent, del clor, de la sal,... Que necessiten una adaptació de l'estiu vaja! Com la resta del nostre cos, oi??

Potser és un bon moment per fer un repàs i deixar pell i cabell en condicions!!

Cabell

Si durant l'estiu no hem fet servir protectors solars del cabell (si, si, existèixen fotoprotectors capil.lars!!!) el nostre cabell ens ha quedat aspre, ressec, trencadís i si tenim metxes o portem tint els efectes nocius es multipilquen per dos. És moment de recuperar-lo.

cabells-secs

Tallem puntes?

Doncs per les puntes si que anirà bé, en el cas que les tinguem molt malmeses, però per a la resta del cabell, l'estructura en sí del cabell, no li servirà de res, l'arrel del cabell segueix estant malmesa.

Per recuperar la vitalitat del cabell farem una mascareta dos cops a la setmana inicialment i quan veiem que està millor podem passar a una a la setmana o cada quinze dies. L'apliquem sobre el cabell moll, la deixem actuar mínim 10 - 15 minuts i ho esbandim amb força aigua.

image1

Pell

La pell es veu afectada pels canvis sobtats de temperatura (calor - aires condicionats), per pèrdua de aigua i minerals quan suem i el més important, els Raigs UV, que malmeten i envelleixen molt la nostra pell.

Tenim el cutis sec i tibant i la pell del cos blanquinosa per la sequetat. Si quan tenim la pell així hidratem, no serveix de res! Les primeres cèl.lules de la pell estan molt malmeses i fan capa parcialment aïllant, no entra res però segueix sortint aigua i minerals, notarem millora però aquesta millora durarà poc i la pell no tindrà millor aspecte.

Primer de tot el què cal fer és exfoliar, així netejarem la pell, activarem la circulació sanguinia i la limfàtica i a més a més preparem la pell per que respongui al tractament que aplicarem després. Ara parlem d'hidratar, però per un tractament anticel.lulític també és ideal exfoliar primer, o un tractament antiarrugues, per exemple.

Utilitzarem un exfoliant per la cara i un altre pel cos.

exfoliar-cos-copia

Amb això aconsseguim treure la primera capa de les cèl.lules de la pell que no estan bé, però a més a més netejem els porus obstruïts per el suor i el fotoprotector solar i per a les pells grasses va molt bé també per evitar granets i punts negres.

Un cop exfoliats ara hidratem, podem fer primer una mascareta d'hidratació, aplicant-la 10 minutets i retirar-la i després aplicar-nos una crema hidratant, que contingui àcid hialirònic per exemple. Segons el vostre tipus de pel escollirem una crema hidratant o altre. I si a més a més abans de la crema hi apliquem un sèrum d'hidratació el resultat serà espectacular.

image3

Ara, a partir d'aqui, hem de seguir hidratant la pell cada dia, per tal de mantenir-la hidratada i podem repetir la exfoliació un cop cada 15 dies.

Moment relax i renovació

Us proposem dedicar-vos una estoneta a vosaltres i fer un "tractament" per renovar la pell i el cabell a casa.

Som-hi!

Unes dues hores abans d'anar a dormir, començarem amb una exfoliació de la pell, cara i cos, tot seguit ens dutxarem amb aigua tèbia i un sabó suau que ens aporti lípids ja que tenim la pell agredida i no convé ni massa escalfor ni un gel de bany molt agressiu.

Fem dutxa per què revitalitza, un bany, a banda de l'aigua que gastem, estova massa la pell i aixó ara no ho necessitem.

dutxa-copia

Al cabell hi posarem un xampú nutritiu i un cop rentat hi posem mascareta qua la deixarem actuar mentre rentem el cos.

Ens esbandim bé i ens assequem fent tocs no fregant-nos amb la tovallola.

I ara toca hidratar! Ens aplicarem la crema hidratant al cos i a la cara, si utilitzem la crema after sun de l'estiu molt millor, ja que son molt més hidratants, calmants i regeneradores que no pas una hidratant normal i aprofitatem també per acabar les restes que ens quedin ja que a l'any vinent ja no ens serviran!!

Pell i cabell renovats, a punt per a la nova estació!