Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Turboslim Fitness

Temps de lectura 4 min.
Turboslim Fitness

9 Febrer 2017

Arriba el dia que ens presenten a la farmàcia el Turboslim Fitness, uns sobrets que es dissolen en aigua, son per fer esport i porta el claim "mentres entreno, jo cremo més".

Ena agrada la casa Forte Pharma i realment el producte Turboslim Fitness ens crida l'atenció, la fórmulació que porta ens sembla interessant i si a sobre serveix per fer esport, incrementar el rendiment de manera saludable, l'hem de provar!!

I si, ja ho hem fet, i ara us ho expliquem.

El Turboslim Fitness són 15 sobrets, per disoldre en aigua.

El bidó

Vénen amb un botellí que té una capacitat de 400ml, als 200ml hi ha una marca. Aquesta marca ens serveix perquè la recomanació és que abans d'entrenar ens prenguem els 200ml i durant l'entrenament els 200ml restants.

Si la classe és intensa, a mi se'm va fer curt, necessitava hidratar-me més,així que nota mental, si la classe és de cardio molt intensa no descarteu agafar un bidó  amb més capacitat o bé portar una altra ampolleta de més per complementar. Això si, la aigua extra no ha de dur més quantitat de Turboslim Fitness, la dosi és un sobret per entrenament.

El bidó que porta és diferent dels que portem normalment, no fa el buit i per beure no hem de xuclar ni apretar el bidó, és com si beguessis amb un vas però amb la obertura més petita.

El primer dia vaig pensar que no era massa pràctic, se'm feia raro no xuclar i el tipus de dispostiu per beure que té aquest botellí no ho permet, és de plàstic dur. Després vaig descobrir que és molt pràctic, ja que cau sol, no has de xuclar i quan estas "trinxada" després de fer un exercici i tens un moment per hidratar-te entre sèrie i sèrie, el fet de que només obrir ja caigui doncs mira, no està gens malament, no és imprescindible però s'agareix.

Això si, mentre no beguis ben tapat, que si es tomba faràs un bon merder a la classe i et quedaràs sense hidratació.

I una altra recomanació, no el posis al rentavaixelles, el plàstic de fora es dóna i el nivell de 200ml deixa de ser un bon nivell...

El gust

Els sobrets de Turboslim Fitness es disolen molt bé i deixen una solució de color marronós semi transparent. Si, el color no és massa maco. I el gust, tot i que posa cítric, a mi no m'ho va semblar massa, és un gust particular, no és dolent però no té el gust allimonat als que estem acostumats en les solucions de rehidratació. Això és degut a que no porten ni sucres, ni edulcorants ni colorants, per tant el gust que té i el color son deguts a la seva composició. I un cop t'hi acostumes no està malament.

La composició

I què te la fórmula del Turboslim Fitness que ens va agradat tant?

Una combinació de plantes, vitamines i minerals que ajuden a cremar més, dónen energia i remineralitzen mentre fem esport

Per cremar més

 • L- Carnitina: optimitza i prolonga l'esforç, disminuix la grassa muscular, evita fatiga, antioxidant

 • Té verd: afavoreix la pèrdua de pes, redueix la fabricació de teixit adipós, diurètic, antioxidant

 • Guaranà: ajuda a perdre pes, manté l'atenció i concentració, augmenta la extensibilitat i contracció muscular

 • Crom: mineral que regula la insulina en sang, evita els pics de hipoglucèmia durat l'exercici i millora la gestió de l'emmagatzematge de grasses.

Dónen energia:

 • Guaranà: manté l'esforç muscular , redueix la fatiga

 • Vit B's (B3,B5, B8, B2, B1, B6, B12) intervenen en el metabolisme energètic, afavoreixen síntesi L-Carnitina

 • Vit C antioxidant, afavoreix síntesi L-Carnitina

Remineralitzants

 • Magnesi: mineral que limita les rampes i dolors musculars

 • Sodi: manté una correcte hidratació, intervé en l'equilibri hídric

 • Potassi: intervé en la contracció de les fibres musculars, regula intercanvi hídric
 • Vit D: manté la funció normal dels músculs, contribueix en l'absorció del calci.

 • Nabius: antioxidant, aport extra de Sodi i Potassi.

I tot això sense sucres!!

Estareu d'acord amb nosaltres que és una bona formulació, és un bon producte.

Què notes?

I quan te'l prens, què?

Doncs no tens taquicàrdies, ni sensació de excitació ni res de tot això, et sens millor, amb més força per continuar, el cansament tarda més en aparèixer, per tant pots anar a tope més estona. No te n'adones i vas fent, el teu cos tira i al final de l'entrenament veus que l'has fet i et sents menys cansat i que has pogut anar a totes. De les "agulletes" de l'endemà no et salvarà ningú ;)

Aconseguim millorar el rendiment i si practiques esport d'una manera regular t'ajuda a definir més el teu cos, com diu la dita "Una flor no fa estiu" per tant si només has de fer-los servir un cop al mes no et servirà de res, necessites constància ja ho saps.

I aquesta ajuda per millorar rendiment esportiu i assolir el teu objectiu és genial, t'animem a provar-la. :)