Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Un secret de bellesa? L'equilibri osmòtic.

Temps de lectura 2 min.
Un secret de bellesa? L'equilibri osmòtic.

19 Juliol 2015

Ja fa dies que tinc aquest post al cap i d'avui no passa que el poso per escrit!!

Nosaltres a la farmàcia tenim una marca de dermocosmètica amb el nostre nom, de la qual en som molt fans, primer per què ens agraden molt les formulacions que tenen els productes i segon per que ens representa, porta el nostre nom, FARMÀCIA MONTANÉ, i per això és molt important per nosaltres que siguin de qualitat, que realment els productes que ens representen siguin bons, segurs i eficaços, i aquests ho són!

Per tant, des de la nostra visió podríem dir "maternal", ens fa molta il·lusió presentar en societat la nova línia Osmòtica de la FARMÀCIA MONTANÉ

Si sou part de la nostra família farmacèutica presencial, és a dir, sou dels que ens veniu a veure a la farmàcia segurament haureu vist que al linial de la nostra marca hi ha uns pots nous, diferents, daurats, els heu vist? Si! Són aquests!

Si sou de la nostra família farmacèutica virtual, a les xarxes, no els haureu vist, però us els ensenyem de seguida!

Aquí la teniu!

linia osmòtica  

Ara us la expliquem per què la pugueu conèixer bé.

Aquesta nova línia té dues patents, l'OSMOSHIELD i la MICROCERAMID que la fan molt especial.

OSMOSHIELD és el conjunt de dos osmoprotectors, la Ectoïna i la Trehalosa que estan en excel·lent proporció. Aquest conjunt millora l'acció protectora de l'estructura nativa de les proteïnes cel·lulars, per que ho entenguem bé, retorna a les cèl·lules el seu estat de quan eren jovenetes.

MICROCERAMID és la unió de tres lípids, la ceramida, el manitol i els àcids grassos que el què fan és reconstruir de manera eficaç la barrera epidèrmica de la nostra pell.

Un cop coneguts els seus elements estel·lars, coneixerem com actuen.

1 Reestableixen l'equilibri osmòtic

Les cèl·lules de la nostra pell, quan són joves, tenen un volum i pressió cel·lular ideal, és a dir, tenen un equilibri osmòtic, a mesura que van perdent la joventut els costa mantenir aquest equilibri osmòtic.

Aquesta nova línia osmòtica, gracies a la Ectoïna i la Trehalosa, aconsegueixen re establir l'equilibri osmòtic i tornar les cèl·lules a l'aspecte i volum de quan eren joves.

diferència entre cèl·lules que estan en equilibri osmòtic i les que no

2 Comunicació cel·lular

Quan les cèl·lules epidèrmiques estan en equilibri osmòtic activen senyals positives capaces d'arribar inclús a les cèl·lules més profundes i afavorir el procés de re equilibri. senyals positives afavorides per l

senyals positives afavorides per l'acció de la crema osmòtica

3 Protecció UV les 24H

Això ho aconsegueixen gracies als principis actius antiradicals d'acció de dia i de nit, que porten el fluid i la crema, i que ajuden a frenar l'envelliment cutani.  

I a més amb estudis clínics que avalen la seva eficàcia. estudis clinics còpia

Eficàcia dels estudis clínics de la patent OSMOSHIELD

   

Com ho trobareu? Amb quines formulacions? Per quines pells? I els ulls? Tot això de seguida ho sabreu!

Tenim dos textures, crema i fluid i una crema per al contorn d'ulls.

La crema i el fluid tenen els mateixos actius:

  • Osmoshield: retornen les cèl·lules al seu aspecte de joventut.
  • Microceramid: reconstitueixen la barrera cutània.
  • Àcid hialurònic: hidrata, té molta capacitat de retenir aigua i a més aquesta hidratació fa efecte re ompliment de les arrugues, millorant molt l'aspecte de la pell.
  • Ciclopèptid: aporta fermesa i elasticitat
  • Fotoprotector AP: antioxidant i anti radicals lliures, uns dels factors més importants de la causa de l'envelliment cutani.
  • Ferment Thermophilus: reforça la barrera cutània, millora la hidratació i la cohesió cel·lular.

Amb tot aquest fantàstic còctel de ingredients actius aconseguim una pell uniforme, elàstica, lluminosa i tersa.

El fluid és ideal per pells normals i mixtes, té una textura més lleugera que la crema. La crema va bé per pells més seques, a les que els agrada la sensació que deixa la crema a la cara, notar la crema, és una textura suau i cremosa. el fluid

el fluid

El contorn d'ulls a més a més d'aquests ingredients actius també inclou a la seva formulació

  • Cafeïna: tonifica i drena
  • Alantoina: amb efecte calmant i antienvelliment

Sumant aquests ingredients al còctel anterior obtenim un contorn d'ulls que aporta elasticitat a la zona fràgil i estressada pel constant moviment del contorn d'ulls, ajuda al relaxament de les parpelles i il·lumina la mirada. L'aplicarem sempre a la zona de l'os, mai a la zona mòbil.

Ah! I també són sense parabens i sense perfum.  

Decididament, aquestes incorporacions a la nostra marca, la marca de la FARMÀCIA MONTANÉ, ens agraden molt i us animem a que els proveu.