×

Vas amb moto? Cuida't bé!!

Temps de lectura 4 min.
Vas amb moto? Cuida't bé!!

26 Maig 2016

Quan arriba el bon temps fixeu-vos en els semafors quan estan en vermell, a la primera filera, com si es tractés d'una sortida d'una cursa de MotoGP, allà estan totes les motos preparades per quan el semàfor es posi en verd, rosca al puny del gas i som-hi a fons per ser les primeres en sortir!!

O si feu cues de cotxes, les veieu passar entremig, fent ziga zagues...

Quan arriba el bon temps, qui pogués anar amb moto, oi???

Sou dels que aneu amb moto?  Què penseu quan pujeu a la moto? Oi que mai anirieu sense casc, o sense guants, o sense jaqueta, o senses ulleres,... I heu pensat en la vostra pell i el vostre cabell?? Ja els cuideu i protegiu també???

Per això estem nosaltres aquí, per fer-vos memòria!!

IMG_0853

Posa't la crema solar!

Si fem trajectes curtets, potser anem sense jaqueta, amb un casc tipus Jet, sens veu la cara i els braços també estan lliures, i ja no dic si anem amb pantalons curts, cames a l'aire també!! Tot i que és una mica imprudent aquest lleugera desproteció encara ho és més si no protegim la pell el sol. Quan anem amb moto estem fresquets per què l'aire ens dona aquesta sensació, però el sol ens va torrant, sino fixeu-vos quan esteu parats al semafor ( a la línia de sortida de Moto GP dèiem, oi? ), noteu com el sol us crema la pell? Segur que si. Per això és molt important la crema solar, a cara braços i cames!! A banda de protegir la pell de danys greus, ja siguin propers com les cremades solars o futurs més de tipus maligne, evitarem el morenet marca samarreta.

Enrecordeu-vos del clatell els homes!!

Com ho fem? Ens posem la crema solar al sortir de casa però no val només això, durant el dia hem de reaplicar la protecció, ja sigui amb la mateixa crema solar o amb l'aigua amb protecció solar o bé els polvos protectors solars, a la farmàcia us explicarem què son i com funcionen.  

Cuida't la pell!

La pell quan anem amb moto està sotmesa a l'aire corrent, també a la contaminació de la resta de cotxes i tot això resseca, embruta i irrita la nostra pell, sobretot la de la cara que és la més sensible, però també la del cos com els braços.

Molt important, importantíssim una bona higiene de la pell. Neteja diària, matí i nit, cadascú farà servir el netejador més adient per a la seva pell, això també us aconsellarem a la farmàcia quin va millor per la vostra pell.

Després de la neteja, seguirem amb la rutina habitual, sèrum, crema de tractament, contorn ulls,... Com cada dia.

Però quan anem amb moto, incidirem una mica més en la hidratació, per la cara podem fer servir un sèrum hidratant que posarem sota la crema, també hi ha la opció de al matí posar crema hidratant i a la nit la de tractament i un o dos cops a la setmana farem una exfoliació de la pell i aplicarem una mascareta hidratant, per recuperar la pell un o dos cops a la setmana.

Recordeu els llavis, que també s'han d'hidratar moltissim!! Pell molt delicada, es ressequen molt i a més sense adonar-nos els anem salivant, mullant amb la nostra saliva i això en contacte amb l'aire els deshidrata encara més.  

Pel cos, aplicarem crema hidratant i si pot ser matí i nit també millor. Exfoliarem la pell a la dutxa un cop cada 15 dies i seria ideal aplicar algun tipus d'oli nutritiu ni que sigui un cop a la setmana, dos o tres seria fantàstic!! L'oli és més molest d'aplicar per què és més enganxós i tarda en absorvir-se, i no ens podem vestir i bla, bla, bla,.... Si, teniu raó, però fer-ho de tant en tant millorarà la costra pell moltíssim. Creieu que ho podreu aguantar? Proveu-ho, segur que us sorpreneu!!!  

Mima el teu cabell

Posa casc, treu casc, si teniu el cabell llarg, amb el vent s'enreda, i si a més a més feu servir complements com espuma o gomina, us passeu la planxa o el porteu molt recollit, el cabell se'n ressent. A més aquesta época també és una de les que hi ha caiguda del cabell, seguim sumant!

Feu servir xampús suaus, apliqueu bàlsams que facilitin el desenredat i descobriu les cremes de dia pel cabell que són una meravella i van molt bé per hidratar i protegir el cabell. Aquestes cremes de dia capil·lars no embruten el cabell i el protegeixen i el cuiden, deixant un cabell sà i bonic.

Però com que l'estem agredint en excés per tot el què us hem comentat fa una moment, hem de mimar una mica més el nostre cabell, i com ho fem? Doncs amb una mascareta capil·lar, un cop per setmana, la apliquem i la deixem una estoneta  i la retirem quan ens rentem el cabell. Veureu com millora el cabell.

Recordeu també que el tractament anticaiguda també és pot aplicar i de fet és una bona època per fer-lo.  

Beu aigua

L'aigua, la gran oblidada en la nostra dieta, mínim dos litres d'aigua al dia. Es tracta de anar bevent, no de beure un litre d'aigua de cop i així ja ho tenim fet. Beure durat tot el dia, anar bevent vasos d'aigua i mica en mica assolir els dos litres diaris.  

Seguireu els nostres consells? Proveu de fer-ho durant uns dies i veureu que no és tant complicat i que realment sentireu la vostra pell i cabell molt millor, estareu més còmodes i us sentireu i estareu més guapos i guapes.

Categories
Preu