Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Aquavita Apivita, la clau de la hidratació facial

Temps de lectura 2 min.
Aquavita Apivita, la clau de la hidratació facial

19 Agost 2017

La hidratació facial, un tema bàsic i senzil, oi?

Una crema hidratant sobre la cara neta matí i nit i llestos. Val qualsevol crema hidratant?

La hidratació facial és un dels aspectes més importants per la salut de la nostra pell, et proposo que contestis la pregunta després de llegir aquest post sobre AQUAVITA d'APIVITA, a veure què et sembla.

Si ens segueixes saps que som #apivitalovers a la nostra farmàcia, que ens agrada molt la filosofia de la marca, natural, eficaç i holísitic i que els seus productes realment ens enamoren. Si els proves repetiràs segur.

La linia d'hidratació facial és AQUAVITA, una linia molt complerta que assegura una hidratació excepcional per a la nostra pell.

foto: Apivita

Sovint a les dones, i als homes també, ens agrada cambiar de cremes i de productes de cura facial, ens cansem, ens agrada provar coses noves. Hi ha algunes cremes però que agraden tant que escures l'envàs a més no poder, fins que no en queda ni una gota, i per mi aquesta és una d'elles. Per mi és una de les cremes que quan les proves vols repetir, que formen part dels imprescindibles. Un dels #musthave ;)

Què té aquesta linia que agrada tant?

La seva composició:

Conté fins a un 98% de ingredients nautrals

  • Fitoenorfines d'agnocast: aconsegueixen una recuperació inmediata de la hidratació, incrementen la capacitat de retenció d'aigua.

  • Extracte de própolis: protegeix de l'envelliment prematur i de les agressions ambientals com son el fred, la calor, la pol·lució...

  • Infusió de tè de muntanya: amb potent concentració d'antioxidants. Apivita substitueix l'aigua per infusió de té de muntanya, això proporciona efecte antioxidant extra a totes les seves pormulacions.

  • Oli essencial de gerani orgànic: revitalitza

Les textures:

Espectaculars, hi ha tres textures, per pell molt seca, pell seca normal i pell mixta grassa.

La de pell mixta grassa és molt fluida, és una crema gel

La de pell normal seca és una crema però és fluida

La de pell molt seca és un crema més cremosa però gens enganxosa

Les tres textures son d'absorció ràpida i molt agradables d'aplicar.

Els resultats:

els estudis que tenen, bàsics per demostrar la seva eficàcia, diuen que en les dones que van participar en l'estudi un 93% es va notar la pell més hidratada i el 100% se la va notar més suau.

Els beneficis:

I el què busquem quan ens apliquem la hidratació facial, els beneficis del què ems estem posant

  • hidratació 24h
  • revitalitza la nostra pell
  • prevé l'envellimet prematur

Et proposem:

Però aixó pot no acabar aquí, de fet la hidratació facial es pot complementar, és més s'hauria de complementar amb el contorn d'ulls, el sèrum i una exfoliació i mascareta cada 15 dies, aquesta és la rutina complerta que et proposem des de la nostra farmàcia.

De la mateixa linia AQUAVITA trobaras el contorn d'ulls i el sèrum.

vols conèixer el serum? Clica aquí

i per acabar, no oblidis la protecció solar cada dia

Vols aprofundir en la rutina i cura de la teva pell? Vine a veure'ns, t'oferim el nostre servei de dermoanàlisi amb el que coneixerem la teva pell i t'ajuderm a cuidar-la com es mereix.

I ara, què respons a la pregunta que t'he plentejat al començament? La hidratació facial és senzilla si, però qualsevol crema val?