Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Sèrum hidratant Apivita

Temps de lectura 3 min.
Sèrum hidratant Apivita

26 Març 2017

Si he de ser sincera, la primera vegada que vaig sentir la paraula “sèrum” no tenia ni idea de què era o per a què podia servir.

La meva rutina facial fins al moment s’havia basat en rentar-me la cara i posar-me després la primera crema hidratant que trobés.

Com que mai havia tingut cap problema a la pell tampoc m’havia preocupat massa per cuidar-la així que creia que amb aquests dos passos ja en tenia prou.

Amb l’atrafegament del dia a dia l’últim que em podia plantejar era parar atenció a la cura de la pell però va ser amb l’arribada del canvi de temps quan vaig veure que havia de fer alguna cosa.

I és que va ser baixar la temperatura i ràpidament vaig començar a notar com algunes zones de la cara se’m ressecaven i fins i tot patia petites descamacions, així que vaig pensar que potser havia arribat l’hora d’afegir algun producte a la meva rutina habitual.

Però quin?

Amb aquesta pregunta al cap vaig decidir deixar-me assessorar per les noies de la farmàcia, que van veure clar que el que la meva pell necessitava era un sèrum que m’ aportés un extra d’hidratació i nutrició a la pell sense que es veiés greixosa, ja que la tinc mixta i em preocupava que pogués causar aquelles brillantors que tan poc ens agraden.

En èpoques amb canvis bruscos de temperatura la pell necessita un xut extra d’hidratació per no perdre elasticitat i fermesa. El sèrum és un producte amb una alta capacitat de penetració sobre les capes més profundes de la pell i que actua de manera intensiva degut a la seva alta concentració en principis actius. Ideal per mantenir la pell sana, radiant i protegida dels agents externs, és un tractament que, complementat amb la crema hidratant diària, ofereix resultats visibles en molt poc temps.

Aquests últimes setmanes he estat usant el sèrum que em van recomanar les noies, el de la línia Aqua Vita d’ Apivita i la veritat és que s’ha convertit en un imprescindible en la meva rutina.

Amb només uns dies, he notat com la pell està més hidratada i els problemes de descamació que tenia han desaparegut per complet.

A més, la textura del sèrum és molt lleugera, per la qual cosa m’és molt fàcil d’aplicar. Cal dir també que amb una sola dosi és suficient per a tot el rostre, pel que es pot allargar la durada del producte durant més temps i això, no es enganyem, és d'agraïr.

Per no parlar del seu perfum, que és molt suau i agradable degut a que està formulat amb un 98% d’ingredients naturals.

I és que tant pel packaging com pel producte en sí, sembla un producte d’ spa.

Ara bé, com s’acostuma a dir   “res ni ningú és perfecte” així que també hi ha lloc pels “inconvenients”, i ho escric entre cometes perquè no és res que no es pugui solucionar amb una mica de paciència i cura.

En aquest cas, si hagués de dir alguna cosa que no m’ha agradat, ha estat el mode d’aplicació i és que, al ser una textura tan lleugera (i jo ser tan negada), al principi vaig haver d’anar en compte amb el dosificador per no ruixar tot el meu voltant (això passa la primera vegada però després és bufar i fer ampolles, no us penseu ).

A part d’això, he de reconèixer que aquest producte m’ha sorprès per a bé i s’ha convertit en un imprescindible més.

I és que no costa tant cuidar la pell, només s’hi han de posar ganes!

Gràcies Meri per explicar-nos tant bé la teva Apivita Experience