Avui obert: 09:00-13:30
Demà tancat

Cel.lulítis, ens retrobem de nou

Temps de lectura 3 min.
Cel.lulítis, ens retrobem de nou

4 Maig 2017

S'acosta el bon temps, aviat les jaquetes, jerseis i tota la roba d'hivern anirà a parar a la part alta de l'armari. I quan aquest moment arriba... arriba també l'efecte Cel.lulítis.

És el moment en que recordem com cada any que tenim cel.lulitis i que alguna cosa hem de fer.

La cel.lulítis no només és una acumulació de líquids, a més a més és una acumulació de toxines i grassa i això fa que també hi hagi inflamació als teixits.

Total que la cel.lulítis és una mica més complexa i per això en part costa tant tenir-la a ratlla, o si més no el més controlada possible.

hem de saber que...

Totes les dones tenim o tindrem cel.lulítis, és un dels altres beneficis de les nostres estimades hormones. En cada cicle hormonal el nostre cos es prepara per si ens quedem embarassades incrementant el tamany de les nostres cel.lules grasses i afavorint la acumulacio de les mateixes, o sigui ens predisposen cada mes a tenir cel.lulítis.

Hi ha factors hereditàris que també poden afavorir la aparició de cel.lulítis.

Contra això no hi podem fer res. El que si que podem fer és actuar sobre aspectes que també faran que ens aparegui cel.lulítis com poden ser

  • la alimentació: una dieta hipercalòrica amb greixos i sucres és aliada de la cel.lulítis, com també ho son la sal, l'alcohol, la cafeïna, els aliments precuinats. Així que dieta sana i equilibrada, on hi hagi fibra de fruites i verdures i beure aigua, litre i mig, dos litres al dia.
  • estil de vida: el sedentarisme, la roba ajustada, els talons massa alts, el tabac, banys amb aigua molt calenta... tot això no ens va gens bé, ens hem de moure, una mica d'exercici cada dia, uns talons més baixos i fumar..., millor que no.
  • Problemes de circulació: ja per si mateixos aquests problemes provoquen retenció de líquids i toxines. Una visita al metge per si necessiteu tractar-la no está de més.

I què més podem fer? Doncs sí, aplicar una crema anticel.lulítica.

Els anticel.lulítics porten substàncies derenants que ens ajudarán a eliminar l'excés de líquids, grasses i toxines, substàncies reafirmants perquè la pell vagi tornant al seu lloc i també aporten hidratació.

A la farmàcia en trobareu de molts tipus i textures, algunes més enganxoses i d'altres més lleugeres, d'aplicació de dia o de nit, però tots tenen eficacia demostrada, per això están a la farmàcia i segons el què us agradi us en podrem aconsellar un o altre.

És molt important que abans d'aplicar la crema o gel anticel.lulític exfolieu bé la pell així eliminareu les cel.lules mortes que fan que l'anticel.lulític no s'absorveixi bé.

I el massatge encara que ens faci mandra fer-lo també va molt bé, movilitza el dipòsits de grassa i activa la circulació, ajudant a que es puguin eliminar millor toxines, liquids i grasses, així que per poc que pogueu intenteu fer-lo.

I no només podeu fer tractament via tópica, hi ha complements via oral que ens ajuden a tractar la cel.lulítis des de dins i realment son molt interessants per l’efecte que ténen.

Compte amb les dones embarassades i en període de lactància que no es poden aplicar anticel.lulítics

Ja heu vist que hi ha molts factors que ens poden predisposar a patir cel.lulítis i aquests factors ens acompanyen en el nostre dia a dia durant tot l'any.

Així que quan veniu a la farmàcia i ens demaneu un anticel.lulític que funcioni bé, el primer que heu de tenir en compte és que us l'heu de posar tot l'any, sinó no notareu l'efecte que voleu.

Constància durant tot l’any amb el tractament anticel.lulític i amb bons habits en ajudaran a tenir la cel.lulítis sota control.