×

Què és important a la llet de fòrmula pel meu fill?

Temps de lectura 1 min.
Què és important a la llet de fòrmula pel meu fill?

24 Agost 2014

Vols una llet de qualitat per al teu fill? Nosaltres t'aconsellem i t'ajudem a escollir la millor. Partint de la base que totes les llets del mercat nutreixen, hi ha uns components que han de tenir per afavorir el bon desenvolupament del vostre nadó. A totes les llets de la nostra farmàcia els hi trobareu, per que el desenvolupamet i maduració dels sistemes immuniatri, visual i digestiu del vostre petit o petita sigui el millor.

OMEGA 3 o DHA afavoreix el desenvolupament visual. El DHA també va bé per al sistema nerviós central (cognitiu), sistema cutàni (atòpia), sistema respiratòri (bronquitis) i pel sistema auditiu. Pot ser d'origen animal (peix blau) o també pot venir de les algues.

image1

PRE I PROBIÒTICS afavoreixen el desenvolupament del sistema digestiu. El nadó neix inmadur i és normal que tingui gasos, còlics i estrenyiment, per això els prebiòtics ajudaran al nadó a millorar la seva salut digestiva ja que activen als propis probiòtics. Cap llet del mercat té la mateixa composició en pre i probiòtics que té la llet materna però dins els prebiòtics els que més s'assemblen als de la llet són els GOS (galactooligosacàrids) per què venen de la llet. Hi ha també els FOS(fructooligosacàrids) que venen de la fruita. 

image2

Els probiòtics els trobarem com a l-reuteri, l-ramnosus, l-infantis, l-fermentum,...De probiòtics no totes les llets en porten ja que es busca que el sistema digestiu propi, és a dir els probiòtics propis, es desenvolupin, no que n'aportem d'externs perque facin la feina.

NUCLEÒTIDS afavoreixen el desenvolupament del sistema immunitari. A la llet els trobem com a timina, pirimidina, adenosina,...

Tenint en compte aquests punts podreu assegurar que la llet que li doneu al vostre menut o menuda és de qualitat i l'ajudarà a crèixer de la millor manera.

Categories
Preu