Blog de salud

Rascades i ferides, com curar-les

Rascades i ferides, com curar-les

Estiu, bon temps, sortides i rascades Arriba l'estiu, s'acaba l'escola i els nens juguen, van amb bici, fan el què fan tots els nens per vacances. I amb tot aquest moviment és lògic que es facin alguna que altra ferida. Les sandàlies o sabates d'estiu també van acompanyades de llagues, també en parlarem. I com no, Sant Joan, sinònim de festa, i també de cremades. Moltes lesions freqüents a la pell que poden no ser res o acabar sent molt Avui us expliquem com curar aquestes ferides per evitar que s'infectin o que quedin cicatrius lletges.

Enrojecimineto de la pel, rosácea

Enrojecimineto de la pel, rosácea

Mi piel es sensible, enseguida se pone roja, y tengo la sensación de que me queman las mejillas, vaya que parezco Heidi!" Esta sensación no es nada rara, de hecho cada vez hay más personas con la piel sensible, hoy te contamos como cuidarla y tratarla, porque si lo haces bien, las rojeces serán cosa del pasado.

Semana Sin Humo

Semana Sin Humo

Durante la semana sin humo oímos hablar de dejar de fumar, de cómo hacerlo, ... Nosotros le damos una vuelta más y buscamos la manera de motivarte a dar el paso;)