Hoy abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Mañana abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Al bon temps mala cara?

Tiempo de lectura 1 min.
Al bon temps mala cara?

1 Abril 2014

Ja tenim aquí la primavera i tot i que els dies comencen a ser més llargs i tenim més sol, encara que també força pluja, ens podem trobar decaiguts, una mica tristos, amb transtorns del son,  ens falla la memòria, no tenim gana o en tenim massa,... Què ens està passant?? Si al bon temps hauriem de posar bona cara!!! via MY WORLD

via MY WORLD

No patiu, és normal, amb la Primavera arriba també l'Astènia Primaveral. És un transtorn lleu i passatger, afecta més a les dones que als homes, i que sovint el podem solucionar dormint més hores, portant una dieta equilibrada i fent una mica més d'esport. Però segur que molts quan llegiu això pensareu, de més hores per dormir no en tinc, dieta?.... intento fer sempre la mateixa i és força equilibrada i esport, doncs el mateix,manca de temps, oi? Si sou d'aquests, només heu d'intentar complir el màxim les hores de son, podeu fer uns exercicis de relaxació i intentar millorar una mica la dieta menjant més fruits secs, xocolata, pasta, aliments més energètics però sense passar-se que després el pes ho notarà!! També incrementar una mica l'esport setmanal, tampoc fa falta molt.

via Pinterest

via Pinterest

Si no podeu o tot i això seguiu patint l'Astènia, teniu unes ajudes que us poden anar molt bé, uns complements que en cap cas substitueixen a la dieta, si no que són unes ajudes que la complementen. Us expliquem com funcionen perquè pogueu escollir el que més s'ajusti a les vostres necessitats.

  • Gelea Reial - estimulant,tonificant, euforitzant
  • Pol.len - vigoritzant, equilibrant, energètic
  • Llevadura de cervesa - rica en vitamines del grup B
  • Ginseng - augmenta la vitalitat, manté l'activitat mental
  • Eleuterococ - augmenta la memòria i la gana
  • Maca - rica en ferro, fòsfor i calci és vigoritzant i reconstituent
  • Guaranà - ric en calci, magnesi i potassi és antidepressiu i estimulant físic i psíquic

  Salut i Primavera!!!