Hoy abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Mañana abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Cabell bonic a l'estiu també!

Tiempo de lectura 2 min.
Cabell bonic a l'estiu també!

18 Julio 2014

A l'estiu a totes i tots els que tenim el cabell llarg o mitjanament llarg, tenyit, amb metxes o de colors clarets, ja siguem grans o petits, ens queda el cabell en no massa bon estat, oi?

Doncs bé, aquí trobareu 5 coses que segur que fem malament i que ens poden ajudar a tenir un cabell més sa en èpoques caloroses i amb molt de sol!!

Evtiem l'excés de cosmètica química capil.lar

Hem de fer servir tractaments capil.lars el més natural possibles, els xampús, els acondicionadors, les locions capil.lars,... El sol per sí ja fa malbé el cabell, per tant intentem que tot el que ens posem durant l'estiu (si és durant tot l'any millor que millor) sigui natural. Trobareu a la farmàcia marques de dermocosmètica capil.lar natural molt bones amb productes que resoldran la majoria del problemes capil.lars que pogueu tenir i tots són naturals, com poden ser Apivita i Klorane Els tints també que siguin el menys agressius possibles.

xampus-apivita

L'acondicionador, el gran aliat!!

Com que el sol asseca molt el cabell, ajuda'l donant-li hidratació i vida amb un bon acondicionador, adient al tipus de cabell. Si vas a banyar-te pots fer servir l'acondicionador com a mascareta.

Ensabonar el cabell amb compte

lavar-champu

 Encara que durant l'any et rentis el cabell cada dia a l'estiu  va més malament que bé, molt xampú irrita i asseca el      cuir cabellut. Farem servir xampús més suaus com poden  ser els d'avena o també són bons els específics per l'estiu  com el que té la casa Polysianes. El què farem serà rentar  el cuir cabellut però no el cabell i quan l'esbandim ja es  neteja la resta del cabell.  

Piscina i banyets varis

cabell-platja

Qui no es banya en aquesta època, no? Quan anem a la piscina NO ens hem de rentar el cabell abans d'anar-hi, ja que el què fem éstreure-li els olis protectors que secreta el nostre cuir cabellut i el fem més vulnerable als químics i a la sal de l'aigua. Quan sortim de l'aigua farem una dutxa ràpida per treure clor i sal.  

Evitar la calor

assecador-cabellEl sol ja li dona molta calor al teu cabell, per tant evita  assecadors, planxes,... En el cas de fer servir  l'assecador, fer-ho a poc a poc, amb la mínima escalfor,  deixarem que el cabell s'assequi a l'aire i passada una  mitja horeta farem servir l'assecador. No marcar  massa el cabell i deixar-lo el més natural possible. 

Amb aquests senzills consells veureu com canvia l'aspecte del vostre cabell a l'estiu!!!