Hoy abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Mañana abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30

La pell de taronja ni per menjar ni pel nostre cos!! Anticel.lulítics en acció!

Tiempo de lectura 2 min.
La pell de taronja ni per menjar ni pel nostre cos!! Anticel.lulítics en acció!

27 Mayo 2014

Per combatre la pell de taronja podem (i hem de!!) fer esport, seguir una dieta equilibrada i correcta i aplicar-nos una crema anticel.lulítica.

cama-taronja

L'ideal? Fer-ho tot l'any. A la pràctica? Comencen amb molt d'interès i intenció cap al mes d'abril les que van més d'hora, sino el maig és un bon mes i dura la intenció i la motivació fins cap al mes de setembre octubre a tot estirar. I com sempre els miracles...

Tot i això, cada vegada temin més clar que la cel.lulítis s'ha de tractar tot l'any, i cada vegada més hi ha dones que ho fan bé, poques, però n'hi ha!

Totes les dones tenen cel.lulítis, a banda dels hàbits de cadascuna que fa que estiguin més o menys predisposades a patir-ne, les hormones també hi juguen un paper important en l'aparició de la cel.lulítis.

És tant senzill com incloure la crema anticel.lulítica a la rutina de higiene habitual. Normalment les cremes anticel.lulítiques son d'aplicació dues vegades al dia i acompanyades amb un massatge, però això canvia, cada vegada ho posen més fàcil, fan formulacions amb efecte 24 hores, textures agradables i amb poc massatge necessari.

És el cas d'ELANCYL, tenen un anticel.lulític amb efecte 24 hores i aquest any han presentat la novetat del tractament de nit.

CELLU SLIM NIT

El nou anticel.lulític intensiu de nit d'ELANCYL. És considera una fórmula molt complerta ja que a banda d' anticel.lulític, reafirma i també hidrata.

Què fa l'efecte antcel.lulític? La seva composició basada en:

  • Molècula GP4G que s'obté de biotecnologia marina i afavoraix el despertar cel.lular i activa el metabolisme mentre dormim.
  • Associació Cafeïna i Cecròpia amb acció ultra eliminadora.
  • Floridizina amb acció anti emmagazemament. - Xantoxililna amb acció anti recidiva. I l'efecte reafirmant?
  • Heura amb acció fermesa i drenant. I la hidratació? 
  • Els Olis de Càrtam, Onagra i la Glicerina que hidraten i nutreixen la pell.

Tens 250 ml de crema sense parabens, amb una textura fundent i molt cremosa, fàcil d'aplicar. A la caixa hi ha unes indicacions gràfiques per fer el massatge alhora d'aplicar-la.

Té la olor tant característica i agradable que tenen els productes de la gamma ELANCYL, si n'heu utilitzat algún sabeu de què parlo, si no us animo a fer-ho, ja que no us deixarà indiferents, és un plaer olfactiu!

És una crema anticel.lulítica que no pica, ni envermelleix la pell com poden fer altres del mercat, això la fa apte per a tot tipus de pell, inclús les més sensibles, amb la seguretat de que no molestarà ni impedirà agafar la son i dormir bé.

I la tarnoja... doncs per la cuina!!

tarojan