×

Open & Close de Nuk, descobreix-lo!

Tiempo de lectura 2 min.
Open & Close de Nuk, descobreix-lo!

19 Febrero 2015

Feia dies que volia explicar com funciona aquest nou gadget de la Nuk.

De coses per als bebès n'hi ha moltes, algunes de molt bones i d'altres que mira, sort que són mones i fan gràcia per que molt útils no són...

Però l'Open & Close és un bon invent!!

image

Què fem amb això? Per què serveix?

Si voleu que el què hi ha dins del bibi (llet, aigua, suc,...) no surti per la tetina, heu de posar la tapa que tenen els bibis, la que es posa just a sota de la tetina i quan enrosquem ho separa i ho tapa. La coneixeu?

image

Pràctic, pràctic no ho és!

Quan surts de casa, amb tot preparadet va molt bé, deixes el bibi tapat i llestos. Ara, quan toca donar la llet, has de treure el tap protector del bibi, desenroscar el bibi, treure la tapa, guardar la tapa que en aquest moment està molla i vigila que no es taqui ni s'embruti que si no s'acaba la llet ho hauràs de tornar a tapar, enrosca la tetina un altre cop i ja li pots donar. Tot això aguantant el nen o nena com plora per què té gana i no es vol esperar.

O amb l'aigua i el sucs, que aquests si que els taparàs i destaparàs unes.... quantes moltes vegades durant el passeig o sortideta.

Això si no ho has llençat la primera vegada que fas servir un bibi pensan-te que no serveix per res! També en conec d'aquests!!! Després ja t'espavilaràs per disoldre la llet sacsejant el bibi!!! Acabes pinçant la tetina per què no surti tot!!!

Higiènic, higiènic no ho és massa!!!

Doncs per això serveix l'Open & Close de la Nuk, per fer-ho tot més fàcil! No caldrà desenroscar ni obrir el bibi cada cop que l'haguem de fer servir!!!

Avui la Gemma, una Mami de la nostra farmàcia, ens ha passat unes fotos on pas per pas us podrem explicar per què va bé aquest nou gadget!!

Muntem-lo!

Senzill, dues peces de plàstic, una amb silicona que tapa uns foradets, que es posen una sobre de l'altra i es posen entre el bibi i la tetina.

image

Ara si, posem el líquid que volem al bibi, posem l'Open & Close i enrosquem la tetina.

image

Quan hem de donar el líquid només hem de fer girar una peça sobre l'altra i s'obren els foradets i passa el líquid.

image

Quan acaba, girem en sentit contrari i ho tanquem, ja no vessa res!!

image

image

Gràcies Gemma per les fotos, ens han anat molt bé per explicar-ho!!!  

Categorías
Precio