Hoy abierto: 09:00-13:30
Mañana cerrado

Recupera la bona cara!

Tiempo de lectura 2 min.
Recupera la bona cara!

31 Marzo 2015

Ja comença a fer bon temps, hem de deixar enrera la cara de cansament i "gris" de l'hivern, però com ho fem?

Amb una cura de Vitamina C!

Què fa la Vitamina C a la nostra pell?

  • ajuda a la formació de col·làgen, que juntament amb la elàstica de la nostra pell, manté la pell elàstica i en bon estat.
  • és antioxidant, combat els radicals lliures que ens oxiden la pell i fan que la nostra pell estigui apagada, amb falta de llum, donant-li aspecte fatigat.
  • reduèix la pèrdua d'aigua, per tant manté la hidratació de la pell.

És una vitamina hidrosoluble, es dissol en aigua,  si en prenem més del compte s'elimina l'excés per la orina. Necessitem aporta constants i diaris d'aquesta vitamina.  

I per la pell, com l'aconseguim?

No ens posarem els suc de taronja a la cara, no seria el més adient i segurament no s'absorviria el suficient, en el cas que s'absorvís alguna part del suc...

Hi ha cremes, sèrums, fluids,... tractaments facials amb vitamina C.

Jo us parlaré del tractament antioxidant intensiu de Repavar.

image

Està format per unes ampolletes i unes càpsules que personalment trobo molt complertes i molt efectives.

Ampolletes de Vitamina C activa, tractamet revitalitzant i reafirmant que ens aporta lluminositat i atenua les arrugues.

image

Aquestes ampolletes s'apliquen al matí, amb la cara ben neta, sobre la cara coll i escot, amb una mica de massatge fent tocs amb els dits. Deixem un minutet per què s'absorveixi i ja podem continuar amb la nostra rutina diària de tractament.

També les podeu fer servir com a tractament flash, per posar sota del maquillatge un dia especial o senzillament per què heu quedat i voleu fer més bona cara. En aquest cas l'aplicarem, amb la cara neta també, abans de maquillar-nos, no cal que sigui al matí, ho fem quan ens estiguem arreglant.

Si les guardeu a la nevera l'efecte flash que obtindreu serà millorat, obtindreu millor aspecte!!  

Les càpsules Revitalitzants Intensives estimulen la síntesi de col·làgen i això fa que millorin els signes d'envelliment de la nostra pell, tindrem una pell amb més fermesa i lluminositat.

image  

Aquestes càpsules les aplicarem a la nit, després de netejar-nos la cara i també podem aplicar després el nostre tractament habitual.

Són unes càpsules toves que quan trenqueu la punta veureu que surt un fluid de textura molt cremosa i que quan l'apliqueu sobre la pell passa a tenir textura sèrum i deixa sobre la pell una sensació molt agradable.

Un cop llegit tot això de debó que no voleu fer una cura de Vitamina C??