Hoy abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Mañana abierto: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Royal Honey Apivita, culte al cos!!

Tiempo de lectura 3 min.
Royal Honey Apivita, culte al cos!!

8 Octubre 2015

Aquest mes de setembre ha arribat molt fort per part d'Apivita, a banda de les promocions que fan que no us podeu perdre sota cap concepte han fet un llançament que ens ha encantat.

Després de l'estiu, si, si, aquella época passada on ens llevavem més tard, no anavem a treballar i estavem tot el dia al sol i a l'aigua..., la recordeu? Doncs aquesta època per la nostra ment va molt bé però per la nostra pell no tant, la pell està més agredida pels factors externs com el sol, el clor, la sal, està menys desprotegida vaja.

Un dels símptomes que experimenta la nostra pell ara és la sequetat, necessitem que estigui un altre cop ben hidratada i  ben protegida per passar un bon hivern.

LA PELL


La pell és l`òrgan més extens del nostre cos i està formada per aigua (70%), proteïnes (25%), lípids i minerals (5%).

La pell ens protegeix de les agressions externes, regula la pèrdua d'aigua i controla la temperatura del nostre cos.

És el nostre escut protector i com a tal necessitem que estigui fort i sencer. Imagineu si antigament a les batalles, on es feien servir els escuts, els cavallers portessin l'escut trencat per defensar-se... poca feina farien!!!

cavaller  

I aquí és on entra la novetat d'Apivita!!

Què volem? Tenir la pell ben hidratada i forta, un escut fantàstic i si a més a mésés bonic millor que millor, oi!!!

Doncs això ho aconseguim amb la nova Gama Royal Honey

large_fileUpload_88237  

És una gamma de hidratació intensa inspirada en la mel de farigola grega i com ja sabeu la flora grega, sobretot la que cultiva Apivita, per les condicions climàtiques on creix té unes propietats que no es troben en lloc més.

La mel és una font de vida, font de bellesa, des de l'Època Antiga es recomana com a ingredient excepcional per la cura de la la pell, aprofitant les seves propietats nutritives i hidratants.

Què ens proporciona aquesta nova gama?


- neteja suau que respecta la fisiologia de la nostra pell, sense detergents ni irritants

- hidratació intensiva gracies a tres factors

  • complex hidratant format per un èster natural (a base d'oli de coco i sorbitol) que millora la hidratació, hialuronat de sodi que capta aigua i a més té capacitat de regenerar teixits.
  • mel grega de farigola que és rica en sucres i proporciona hidratació, nutrició i suavitat a la pell. També té propietats antisèptiques i antioxidants.
  • cera d'abella que forma una capa protectora a la pell que la protegeix de irritacions però al mateix temps la deixa respirar, manté la pell hidratada, suau i elàstica de manera natural.

- protecció antioxidant gràcies a la infusió de té verd de muntanya, l'extracte de  pròpolis en el cas del gel de bany i exfoliant corporal i la vitamina E a la crema corporal

- cura holística que ens té tant captivats d'Apivita, amb els olis essencials de  taronja, rosa i cera d'abella que beneficien a la nostra pell i al nostre estat d'ànim.

El què és espectacular també és la seva olor, amb els ingredients que té ja ens podem esperar que faci molt bona olor, però aquesta vegada, a més a més han fet servir una tècnica nova d'extracció dels aromes de la mel i fa la mateixa olor que fa la mel!!!

Increïble! Només us direm que quan ens la vam aplicar per provar-la semblava que duguéssim mel a sobre tot el dia, la seva aroma era igual a la mel!

Voleu saber com és la tècnica d'extracció? Aquí teniu vídeo del Youtube , disfruteu-lo!!

Però a banda de la textura, la olor, la sensació que deixa a la pell, funciona??

Evidentment que si, hi ha estudis clínics fets que demostren que fins i tot 4 hores després de la dutxa amb només el gel de dutxa la pell es manté hidratada fins a un 39%!! I això només amb el gel de dutxa!

En 28 dies d'us d'aquesta nova gamma la pell està

  • fins a un 19% més hidratada
  • la pèrdua d'aigua a través de la pell disminueix un 12%
  • la suavitat de la pell augmenta entre un 72% i un 100%

Realment és una molt bona gamma per hidratar la nostra pell i deixar-la perfecte!! La voleu provar? A la farmàcia tenim el provador de la crema de cos, si la veniu a provar no us deixarà indiferent!!