×

Saps què implica no rentar-se la cara?

Tiempo de lectura 3 min.
Saps què implica no rentar-se la cara?

1 Agosto 2015

Rentar-se bé la cara és un tema que no fem massa bé...

Quan a la farmàcia pregunteu per una crema facial, per combatre les arrugues, per hidratar, un contorn d'ulls, en fi, un tractament per a la pell de la vostra cara, una de les preguntes que us fem és "com et rentes la cara?" Veient les vostres respostes hem pensat que era un tema prou important com per fer-ne una petita explicació.  

limpiar-rostro  

La importància de rentar-se bé la cara


Podem aplicar la millor crema del mercat farmacèutic, la més cara, la més top, que si la cara no està neta estem perdent el temps i els diners.

Però no només no fa res la crema sino que no deixem que la pell de la nostra cara es renovi i es recuperi, per tant podem dir que ens estem fent malbé la pell de la cara, la nostra imatge, només pel fet de no rentar-nos bé la cara.

Vist què realment és un tema important ara veurem perquè


La nostra cara està en contacte amb els contaminants que ens envolten, és a dir, que encara que no et maquillis, la teva cara durant el dia s'embruta. Per tant si, els homes també és important que es rentin la cara.

Amb la contaminació ( i si a més hi sumem el maquillatge) la nostra cara es converteix en un lloc ideal per a les bactèries, per tant un lloc ideal per què hi puguin haver infeccions, us sonen els granets?

A més la contaminació entra als porus, apareixen els punts negres i això fa que la nostra pell tingui aspecte apagat.

image

Les cèl.lules mortes del nostre cutis també s'han d'eliminar, no cauen llavors amb la neteja les traurem.

I el maquillatge?

Doncs anar a dormir amb maquillatge és una de les pitjors coses que podem fer per la nostra pell.

El maquillatge fa efecte barrera, no deixa transpirar a la pell i anar a dormir sense treure el maquillatge fa que la pell mica en mica estigui més deshidratada i d'aspecte més apagat. Un excés de cosmètics a la nit pot causar aparició de taques, pell seca i les pestanyes si no els hi traiem la màscara també les malmetem, es deshidraten i es tornen dèbils.

Per què veieu què pot fer realment no netejar la cara, fa uns anys, una reportera del Daily Mail va fer un experiment, va estar un mes sense desmaquillar-se...  La seva pell es va envellir en un mes el que s'envelliria en 10 anys, per no dir el mal que es va fer a la pell.  

experimento_7964_635x

experiment, un mes sense desmaquillar-se la cara

  Així que, desmaquillar-se i netejar-se la cara abans d'anar a dormir és important i ho farem per que...

  • volem que s'oxigeni bé la nostra pell
  • si no ens desmaquillem la pell les arrugues i linies d'expressió s'accetuen, per un dia sense desmaquillar envellim 5 dies!!
  • desbloquejarem els porus i previndrem l'aparicció de l'acné
  • no volem que s'enfosqueixin les nostres orbites oculars i fem més ulleres.
  • volem mantenir la lluminositat de la nostra pell
  • volem uns llavis carnosos i elàstics, no resecs i apagats.
  • volem unes pestanyes llargues, fortes i voluminoses
  • volem una pell elàstica i que es recuperi durant la nit per llevar-nos amb més bona cara.

En definitiva volem un aspecte radiant i saludable

Un detallet a títol informatiu, les japoneses quan arriben a casa el primer que fan és desmaquillar-se i netejar-se la cara a fons. Quanta estona hi destines tu??

La pell s'alimenta constantment de les substàncies que posem damunt d'ella, per tant, a la nit una bona neteja i una bona crema nutritiva, adient al nostre tipus de pell, és el què necessitem per què durant la nit la pell es recuperi i s'alimenti bé.

El tipus de neteja també és important, per una pell grassa utilitzarem gels netejadors i en canvi per pells més seques farem servir locions netejadores.

És important no netejar massa la pell per no treure el mantell hidrilopídic i desprotegir la pell, la pell sense la seva protecció està més exposada al sol i als contaminants i això tampoc ens interessa.

Així que, com veiem la neteja de la pell és un tema important al qual li hauriem de dedicar una mica més de temps, per què tots volem que la pell reflexi realment el nostre esperit, alegre, jove i enèrgic que tenim!!

friends

Categorías
Precio