×

Secrets de bellesa, les mascaretes facials!

Tiempo de lectura 2 min.
Secrets de bellesa, les mascaretes facials!

19 Junio 2015

Estem de ple en la operació BBC i un aliat espectacular i essencial són les mascaretes.

Que què és la operació BBC?

Si potser que comencem per aquí..

Molt senzill, BBC es tradueix en Bodes, Bateigs, Comunions. També hi podríem afegir una altra B en concepte de Biquini però de moment amb la BBC farem.

Un cop aclarits conceptes parlem de les mascaretes, entrem en el què realment ens interessa...

Mascaretes


Són un complement fantàstic per a la nostra rutina de higiene facial. Sovint, massa sovint, són les grans oblidades, no tenim costum d'aplicar-nos una mascareta un copa la setmana, això ha de canviar! Les mascaretes són un petit tresor per a la nostra pell, en només 10-15 minutets li aportem a la pell una quantitat de nutrients i actius que la recuperen i la milloren. Només per això ja s'han de convertir en indispensables!!

La capa generosa de mascareta que apliquem a la pell provoca un efecte oclusiu, afavorint la penetració dels ingredients actius que porta la mascareta, oferint resultats visibles. La pell rep tractament intensiu amb varis ingredients alhora. Una meravella!!  

Quin tipus de mascaretes podem trobar? I què ens aporten a la pell?

1 EXFOLIANTS Amb les mascaretes exfoliants eliminem les capes de cèl·lules mortes de la nostra pell. Només amb aquesta acció ja aconseguim:

  • rejovenir la pell
  • millorar la textura de la pell
  • assegurem una millor absorció de cremes i sèrums
  • afavorir la renovació cel·lular
  • disminuir porus i línies fines d'expressió

    exfol  

2 NETEJA

Amb les mascaretes de neteja fem una neteja més intensiva que la que fem diàriament, en profunditat. Amb això aconseguim:

  • eliminar impureses i residuus
  • prevenir la obstrucció de porus
  • prevenir l'excés de sèbum, de grassa

      hotel-vichy-catalan-girona-290_estetica-facial        

3 NUTRICIÓ

Si, si, també nutrició.

L'exposició solar, el vent, la contaminació ambiental, els productes de maquillatge, amb tot això la pell perd la seva hidratació, la elasticitat, la lluminositat, el suport i el seu aspecte és cansat i apagat. Apareixen els primers signes de envelliment.  Alarma!!

nutricio

La pell, a l'igual que el nostre cos, necessita gran varietat de nutrients per romandre revitalitzara. I què millor que una mascareta nutritiva per fer la feina!!  

Després de llegir aixo encara creieu que les mascaretes no són importants??

No recomanaríeu a les vostres amigues i amics ( si, si, els homes també haurien de posar-se mascaretes!!) que s'apliquessin una mascareta un cop a la setmana? Doncs això fem nosaltres també amb vosaltres!      

teaserbox_4044301    

Bona operació BBC!!    

Categorías
Precio