×

Ladival & neu: Kit essencial de la Meri

Temps de lectura 3 min.
Ladival & neu: Kit essencial de la Meri

23 Febrer 2017

Moltes vegades associem a l’estiu i al calor això de protegir-nos del sol, d’untar-nos de cap a peus de crema solar i d’anar més amb compte amb els efectes perjudicials de l’astre rei. Cal recordar però que, tal i com explicanen al blog de la farmàcia , el protector solar no és un producte de temporada, sinó que és imprescindible durant tot l’any.

Com a esportista i amant de la muntanya que sóc, durant l’hivern estic exposada durant més hores a la llum solar,ja que intentem allargar al màxim les sortides per tal d’aprofitar les hores de llum. I és que, a qui no li agrada passar tot un dia gaudint d’allò que més li agrada?

I per què us dic això? Doncs perquè jo, com molta altra gent, quan surto a la muntanya entre els guants, les ulleres, la jaqueta i demés peces de roba en lo últim que penso és en agafar-me el pot de crema solar i carregar-lo amunt i avall (quina mandra!).

ERROR!

La protecció de la nostra pell ha ser ser un pas imprescindible en la nostra rutina diària perquè no cal remarcar que la radiació del sol a les zones d’alta muntanya és major que a nivell del mar. 

I com ho podem fer d’una manera còmoda, fàcil i útil??

Aquesta tardor he descobert un kit essencial per a la resta de la temporada que, a més de ser molt pràctic, vetllarà per la salut de la meva pell fent que només m’hagi de preocupar de gaudir del dia d’esquí, de córrer o de qualsevol altre activitat que pugui fer a l’aire lliure.

Es tracta de l’ Alpin Sol y Frio FPS30 de Ladival®, que ajuda a protegir la pell del sol i també els llavis (important!), perquè lluita contra la deshidratació cutània provocada per l’exposició a climes extrems. És tan fàcil com dur-lo a la butxaca permanentment i així segur que no te n’oblides! Jo per exemple el faig servir vàries vegades al dia: abans de sortir de casa, mentre pujo amb el telecadira o quan faig una pausa per menjar alguna cosa. És fàcil d’aplicar i molt còmode pel que no em fa mandra fer-lo servir vàries vegades al dia, perquè no et deixa les mans brutes i així puc seguir amb l’entrenament com si res.

Però aquí no s’acaba tot! Una vegada acabat el dia de sol i neu toca tornar a l’escalfor de casa per agafar forces per l’endemà. És en aquest moment quan cal pensar que la nostra pell, malgrat que l’haguem estat protegint de l’exterior, ha patit unes condicions extremes que l’han deixat debilitada. Per què, qui no ha tornat mai amb les galtes i el nas vermells després de tot un dia d’esquí? O qui no ha tingut mai la sensació de tenir la pell tibant?

Després de tot el dia a l’aire lliure la pell necessita recuperar-se. Per això, volia parlar-vos de l’altra part (i no menys important) del meu kit essecial. Estic parlant del Sèrum Regenerador amb FotoliasaLadival®, que m’ajuda a calmar la pell i a deixar-la llesta per als reptes del dia següent.

La veritat és que quan torno a casa després de tot el dia fent activitat em queden les forces justes per dutxar-me, sopar i poca cosa més (però no tinc excusa). Així que el que faig és deixar-me a la tauleta de nit el tub de sèrum i posar-me’l just abans d’anar a dormir. Em va sorprendre perquè és molt suau, no deixa rastre a les mans i et deixa la pell amb una sensació de frescor molt agradable. He de reconéixer que s’ha convertit en un pas imprescindible en la meva rutina diària perquè des que el faig servir, em llevo cada dia amb la pell hidratada i no he de preocupar-me per res més que no sigui gaudir del dia a l’exterior.

I vosaltres? A què espereu? Com veieu, amb petits passos durant el dia podem arribar a fer grans coses!

Categories
Preu