Avui obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30
Demà obert: 09:00-14:00, 16:30-20:30

Mascaretes facials un món per descobrir

Temps de lectura 3 min.
Mascaretes facials un món per descobrir

5 Març 2017

Has entrat al món de les mascaretes facials? Si encara no ho has fet, t'expliquem què són les mascaretes facials i per què és important incloure-les a la teva rutina facial.

Prepara't per descobrir-les...

Les mascaretes facials son productes cosmètics que farem servir de manera puntual i que complementen la nostra rutina de cura i tractament facial. Les podem aplicar sobre pells seques, dehidratades, sensibles, mixtes i grasses.

Com veieu n'hi ha pet tot tipus de pell i serveixen tant per dones com per homes, només caldrà escollir la que més s'adeqüi a les necessitats de la nostra pell, per exemple:

  • pell seca buscarem que porti ingredients actius hidratants
  • pell acnèica buscarem agents actius purificants i calmants
  • pell amb vermellors o reactiva cal que la mascareta porti ingredients hidratants i calmants
  • pell desgastada pel sol i la contaminació necessitem que porti actius antioxidants i il·luminadors
  • pell amb taques hi posarem ingredients actius que unifiquin el tó de pell
Hi ha un tipus de mascarets que s'adapta a cada pell, només has de triar la que més et convé

Les mascaretes facials son aliats de la nostra pell de la cara i coll, eliminen residuus cosmètics, contaminació, petites lesions de la pell i aporten confort a la nostra pell.

Amb pocs minuts d'aplicació ja aporten beneficis a la nostra pell, poden purificar-la, nutrir-la, il·luminar-la, hidratar-la, ... to dependrà de la mascareta que escullim en cada moment, dels ingredients actius que porti.

Un cop conegudes, arriba el moment de posar-ho en pràctica

Com apliquem la mascareta?

És molt interessant fer una exfoliació previa. Per què? Doncs per què amb la exfoliació eliminarem les restes de cèl·lules mortes i impureses més incrustades a la nostra pell i farem que la pell estigui receptiva i preparada per al moment mascareta.

Les pells acnèiques no han de fer-se exfoliacions

S'apliquen sobre la pell neta. És ideal fer-ho després de la dutxa ja que els porus estan més obrets per l'efecte del vapor calent i això afavoreix que la mascareta actui millor. Una altra opció és posar una tovallola humida amb aigua calenta sobre la cara i deixar-la una estona, per aconseguir aquest efecte de obrir porus.

Arriba el moment esperat, el moment de posar la mascareta sobre la nostra pell, penseu que és un moment regal per la nostra pell, és un moment on la nostra pell se sentirà reconfortada, fresca, cuidada i per tant ho hem de fer bé. La aplicarem suaument sobre la pell, sense fregar fort, no busquem que s'absorveixi, només volem que quedi a sobre la nostra pell una estona. Apliquem una capa groixudeta i la deixem sobre la nostra pell la estona que ens indiqui el fabricant en l'envás, per tant és important haver llegit bé abans de posar-nos la mascareta les instruccions d'ús.

Sobretot, eviteu la zona de contorn d'ulls, no són formulacions aptes per aquesta zona.

Un cop ha actuat, retirem la mascareta, amb aigua abundant tèbia i si volem podem acabar amb una esbandida amb aigua més fresca, tonificarà més la nostra pell.

Assequem suaument i continuem amb la nostra rutina habitual de hidratació i tractament de la nostra cara

Quan apliquem la mascareta?

No son d'aplicació diaria, son complementàries al tractament habitual i al ser un regal per la nostra pell necessiten unes condicions una mica més especials, que surtin de el ritme frenètic que portem en el nostre dia a dia.

Si la pell està molt seca es pot començar fent 2-3 cops per setmana però quan el cutis està sa i normal, amb 1 cop per setmana n'hi ha prou.

El momet ideal per aplicar-les és al vespre, per què tenen tota la nit per actuar.

A la nit nosaltres descansem però els mecanismes de reparació i renovació de la nostra pell és quan més treballen.

Quan dormim la pell no està exposada al sol, a contaminants, a la calor, al maquillatge i per això la pell pot regenerar-se millor. D'aquí la importància d'anar a dormir sempre amb la cara ben neta i ben hidratada.

El moment mascareta ha de ser un moment tranquil, per què la pell estigui relaxada per poder asimilar bé tots els ingredients actius que portarà a sobre els 20-30 minutets que dura l'aplicació de la mascareta, així que podem aprofitar per baixar el ritme una mica, uns 20-30 minutets si que podem parar, oi?

I no oblidis que una bona alimentació i descansar bé es reflexa també a la teva pell, comença a canviar-ho, us bons hàbits sempre et faran sentir millor.

Què et sembla? Entres al món de les mascaretes facials?

Nosaltres et recomanem que ho facis i si necessites ajuda i consell a la nostra farmàcia ho trobaràs, t'ajudem a entrar en aquest món ;)